Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mennyire zavarna ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire zavarna ez titeket?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk van pár pattanás a mellkason vagy vállon háton nagyon zavar ez titeket? Sajna rajtam van egy pár így az utóbbi időben már strandra sem igazán járok,és úgy érzem sokat elvesz az önbizalmamból is de rajtavagyok hogy javítsak ezen.Ui gáz a szőrös has/mellkas? nem durván szőrösre gondolok csak normálisan,vagy inkább csupasz?20-25ös korosztálytól kérdezem főleg.
2013. máj. 26. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Én szeretem ha a pasi gusztusosan szőrös, A pattanások meg elmúlnak.
2013. máj. 26. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:

27 vagyok, talán még értékes a válaszom. :)

Ha alapvetően ápolt vagy, egy-két pattanás nem a világ vége, az ember észre sem veszi. Mindenkivel előfordulhat, hogy eszik valamit, amire érzékeny és kijön rajta, vagy csak fáradtabb, stresszesebb és ennyi is elég lehet.

A szőr a mellkason nekem kötelező kellék. :) Nem azt mondom, hogy a jetikre bukom, de a természetesen és arányosan szőrös férfi jó. :) Amúgy ha pattanások kialakulására hajlamos a bőröd, jobb is, ha nem borotválod, mert az biztosan rontana az állapotán. Szerintem mindenki szemében a szőrös, de egészséges bőr a szebb, a kipattogzott sebes bőr nagyon nem mutat jól.

2013. máj. 26. 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:
a normál méretű és aránylag kevés pattanással nincs bajom, de a szőrös mellkas, hónalj-tól kivagyok... szerintem gusztustalan, oké hogy egy férfi legyen szőrös, de nem annyira szexi nyáron ha az izzadságcseppek megállnak a szőrszálak végén, nekem a sok szőr igénytelenné teszi a pasit, akárhogy néz ki. a vőlegényemet is mindig megkérem hogy ne legyen nagyon szőrös.. és ő sem szereti, úgyhogy mindig úgy csinálja, hogy csak a karja és a lába marad szőrös :)) 20/L
2013. máj. 26. 15:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát igen tény hogy a túl szőrösség igénytelenséget sugall,azért annyira nem durva a helyzet ezen a téren hónaljban én sem viselem el van hony leszedem a mellkasomról is de máshonnan nem.Arcomon is van bár mondjuk a borostát szeretem is,csak csomó olyan pasit látni akik kigyúrt kocka has stb és egy deka szőr nincs rajtuk és a legtöbb lány erre bukik legalább így vettem észre,nah most ehez képest én szőrös vagyok nincs kocka hasam de vidéki gyerek lévén jó kondiban vagyok azért :)
2013. máj. 26. 15:37
 5/8 anonim ***** válasza:

A pattanás részletkérdés, elmúlik.

A szőrös has/mellkas viszont számomra alap. Nem tudok férfiasnak találni egy csupasz testet.

24N

2013. máj. 26. 15:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy ezt inkább 20fölöttiek mondják....
2013. máj. 26. 16:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Talán azért, mert 20 fölött már a saját ízlés számít inkább egy nőnél, kialakul benne, milyen férfihoz vonzódik valójában. A fiatalabbak inkább ideálok mentén választanak, a filmekben, sorozatokban látott, sminkelt-stylistolt, megcsinált karakterű pasikhoz viszonyítanak. Ez nem is baj, hiszen az ember keresi az útját ebben is. :)

Vagy keresel egy olyan fiatal lányt, aki érettebb a korosztályánál és nem azt nézi, mennyit tollászkodik egy pasi ahhoz, hogy olyan legyen, amilyen, vagy vársz még egy picit, míg beérik a számodra megfelelő korosztály. :)

2013. máj. 26. 17:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Vagy megpróbálok találni egy idősebb lányt,talán így 20fölött 2-3év belefér a nő javára,bár volt már hogy azt mondták túl fiatal vagyok,de volt olyan is hogy egy 24éves simán összejött volna velem.
2013. máj. 26. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!