Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire zavarna ez titeket?
27 vagyok, talán még értékes a válaszom. :)
Ha alapvetően ápolt vagy, egy-két pattanás nem a világ vége, az ember észre sem veszi. Mindenkivel előfordulhat, hogy eszik valamit, amire érzékeny és kijön rajta, vagy csak fáradtabb, stresszesebb és ennyi is elég lehet.
A szőr a mellkason nekem kötelező kellék. :) Nem azt mondom, hogy a jetikre bukom, de a természetesen és arányosan szőrös férfi jó. :) Amúgy ha pattanások kialakulására hajlamos a bőröd, jobb is, ha nem borotválod, mert az biztosan rontana az állapotán. Szerintem mindenki szemében a szőrös, de egészséges bőr a szebb, a kipattogzott sebes bőr nagyon nem mutat jól.
A pattanás részletkérdés, elmúlik.
A szőrös has/mellkas viszont számomra alap. Nem tudok férfiasnak találni egy csupasz testet.
24N
Talán azért, mert 20 fölött már a saját ízlés számít inkább egy nőnél, kialakul benne, milyen férfihoz vonzódik valójában. A fiatalabbak inkább ideálok mentén választanak, a filmekben, sorozatokban látott, sminkelt-stylistolt, megcsinált karakterű pasikhoz viszonyítanak. Ez nem is baj, hiszen az ember keresi az útját ebben is. :)
Vagy keresel egy olyan fiatal lányt, aki érettebb a korosztályánál és nem azt nézi, mennyit tollászkodik egy pasi ahhoz, hogy olyan legyen, amilyen, vagy vársz még egy picit, míg beérik a számodra megfelelő korosztály. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!