Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy pasival. Szerintetek csak kihasznál?
Figyelt kérdés
Ő vette el a szüzességem...NAgyon kedvelem...nem merem kijelenteni hogy szeretem mert mar volt egy nagy csalodásom...De azóta is beszélünk nap mint nap...és szeretné megismételni...az igazság hogy én is szeretném...de félek h kihasznál...15/L2009. nov. 5. 17:07
11/12 anonim 

válasza:

Ha azt akarja, hogy orálisan elégítsd ki, első körben utasítsd vissza! Ha szakítani akar, akkor kihasznál! Ha szeret, vagy legalábbis érez irántad valamit, akkor megkérdi, hogy miért nem akarod, és vár (persze nem a végtelenségig).
12/12 A kérdező kommentje:
Igen akarta de én undorodom ez egésztől....ezt már meg is mondtam...és ő azt mondta hogy akkor várunk....de ugyanugy beszélünk mint edddig....akkor most mi van???
2009. nov. 5. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!