Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, járnátok olyan lánnyal, akit terrorizálnak szinte a szülei?
Egyszer volt "barátom", de ő is szakított velem, mert soha nem tudtunk találkozni, mert a szüleim sehová nem engedtek el. És ez most sincs másképp, mindig megszabják, hogy hány órára kell hazaérnem és volt, hogy apám felpofozott, mert 20-25 perccel később értem haza, mert a tanár nem engedett ki minket egyből kicsengőkor, hanem még vagy 5 percig magyarázott nekünk, és lekéstem a buszt...
Ráadásul a szüleim tiszta paranoiásak, amikor megkérdezem, hogy elmehetek-e a barátnőimmel iskola után ide vagy oda, egyből rávágják, hogy nem, én tudják, hogy nem a barátnőimmel megyek sétálni, szóval ne is hazudozzak, pedig tényleg csak velük akartam elmenni valahová...olyan az életem, mint egy börtön kb., még hétvégén is egész álló nap a lakásban ücsörgök, mert nem engedik még azt se, hogy a barátnőmhöz átmenjek, aki pár háznyira lakik tőlünk..
Így lehet valaha is normális párkapcsolatom??
15L
Nos akkor tűrsz,és úgy viselkedsz ahogy ők akarják.
Mondjuk én nem bírnám,sosem szerettem az ilyen parancsolgatást.
Vagy tettegességig fajulna a dolog,vagy elszöknék.
csak egyszer.De csak egyszer kell bántaniuk.Aztán mehetsz a rendőrségre.Ők elintézik őket.
Személy szerint azt tanácsolom maradj nyugton.DE ha szemetek ne hagyd magad.
Mondjuk itt kérdés is felmerül.
Kötődsz hozzájuk annyira,hogy ne menekülj el?
nem hozzájuk kötődöm, hanem az életem azon részéhez, amiben ők nem vesznek részt, vagyis az iskolához, a barátaimhoz, stb.
és ha mondjuk feljelenteném őket, elkerülnék valami intézetbe és búcsút inthetnék ezeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!