Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, járnátok olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, járnátok olyan lánnyal, akit terrorizálnak szinte a szülei?

Figyelt kérdés

Egyszer volt "barátom", de ő is szakított velem, mert soha nem tudtunk találkozni, mert a szüleim sehová nem engedtek el. És ez most sincs másképp, mindig megszabják, hogy hány órára kell hazaérnem és volt, hogy apám felpofozott, mert 20-25 perccel később értem haza, mert a tanár nem engedett ki minket egyből kicsengőkor, hanem még vagy 5 percig magyarázott nekünk, és lekéstem a buszt...

Ráadásul a szüleim tiszta paranoiásak, amikor megkérdezem, hogy elmehetek-e a barátnőimmel iskola után ide vagy oda, egyből rávágják, hogy nem, én tudják, hogy nem a barátnőimmel megyek sétálni, szóval ne is hazudozzak, pedig tényleg csak velük akartam elmenni valahová...olyan az életem, mint egy börtön kb., még hétvégén is egész álló nap a lakásban ücsörgök, mert nem engedik még azt se, hogy a barátnőmhöz átmenjek, aki pár háznyira lakik tőlünk..

Így lehet valaha is normális párkapcsolatom??

15L

2013. szept. 19. 17:34
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
nem akarok más iskolába menni, mert szeretem a mostani iskolámat és elég nehéz volt bejutni is :/
2013. szept. 19. 17:53
 12/25 anonim ***** válasza:

Nos akkor tűrsz,és úgy viselkedsz ahogy ők akarják.

Mondjuk én nem bírnám,sosem szerettem az ilyen parancsolgatást.

Vagy tettegességig fajulna a dolog,vagy elszöknék.

2013. szept. 19. 17:55
 13/25 A kérdező kommentje:
inkább eltűröm, minthogy tényleg agyonverjenek...tényleg képesek lennének rá, anyám már meg is fenyegetett egyszer, hogy leszúr, szóval..
2013. szept. 19. 17:58
 14/25 Szergej55 ***** válasza:
100%
Ööö, hát ezek most kemény szavak lesznek, de az az igazság, hogy a szüleid elmebetegek.
2013. szept. 19. 18:02
 15/25 A kérdező kommentje:
tudom :/
2013. szept. 19. 18:02
 16/25 anonim ***** válasza:

csak egyszer.De csak egyszer kell bántaniuk.Aztán mehetsz a rendőrségre.Ők elintézik őket.

Személy szerint azt tanácsolom maradj nyugton.DE ha szemetek ne hagyd magad.

2013. szept. 19. 18:05
 17/25 A kérdező kommentje:
értem, köszi
2013. szept. 19. 18:06
 18/25 anonim ***** válasza:

Mondjuk itt kérdés is felmerül.

Kötődsz hozzájuk annyira,hogy ne menekülj el?

2013. szept. 19. 18:11
 19/25 A kérdező kommentje:

nem hozzájuk kötődöm, hanem az életem azon részéhez, amiben ők nem vesznek részt, vagyis az iskolához, a barátaimhoz, stb.

és ha mondjuk feljelenteném őket, elkerülnék valami intézetbe és búcsút inthetnék ezeknek.

2013. szept. 19. 18:13
 20/25 anonim ***** válasza:
Szegény lány :/
2013. szept. 19. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!