Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, járnátok olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, járnátok olyan lánnyal, akit terrorizálnak szinte a szülei?

Figyelt kérdés

Egyszer volt "barátom", de ő is szakított velem, mert soha nem tudtunk találkozni, mert a szüleim sehová nem engedtek el. És ez most sincs másképp, mindig megszabják, hogy hány órára kell hazaérnem és volt, hogy apám felpofozott, mert 20-25 perccel később értem haza, mert a tanár nem engedett ki minket egyből kicsengőkor, hanem még vagy 5 percig magyarázott nekünk, és lekéstem a buszt...

Ráadásul a szüleim tiszta paranoiásak, amikor megkérdezem, hogy elmehetek-e a barátnőimmel iskola után ide vagy oda, egyből rávágják, hogy nem, én tudják, hogy nem a barátnőimmel megyek sétálni, szóval ne is hazudozzak, pedig tényleg csak velük akartam elmenni valahová...olyan az életem, mint egy börtön kb., még hétvégén is egész álló nap a lakásban ücsörgök, mert nem engedik még azt se, hogy a barátnőmhöz átmenjek, aki pár háznyira lakik tőlünk..

Így lehet valaha is normális párkapcsolatom??

15L

2013. szept. 19. 17:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Igen lehet.Amikor felnőtt leszel.

Én mondjuk a faterodnak adnék néhány pofont.Akár a barátnőm lenne egy ilyen lány akár nem.

Mocsok dolog

2013. szept. 19. 17:35
 2/25 anonim ***** válasza:

allj a sarkadra es szard le apadat!

nem korlatozhat!

bizonyitsd be h elengedhetnek!

2013. szept. 19. 17:35
 3/25 anonim ***** válasza:
Nem járnék 18 év alatt semmilyen lánnyal.
2013. szept. 19. 17:36
 4/25 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy olyanokkal fenyeget, hogy agyonver, ha nem csinálok meg valamit, amit mond...
2013. szept. 19. 17:36
 5/25 anonim ***** válasza:
Anyád ezt tűri?
2013. szept. 19. 17:38
 6/25 anonim ***** válasza:
nincs valaki akire támaszkodhatnál? nagybátyád vagy nagyszülők bárki akivel meg tudnád ezt beszélni és segítenének neked
2013. szept. 19. 17:38
 7/25 anonim ***** válasza:
Be kellene perelni apadat bantalmazasert!
2013. szept. 19. 17:39
 8/25 A kérdező kommentje:

Anyám is ezt csinálja, szóval...

és nincs olyan rokonom, igazából nem is nagyon érdeklem őket, mert a szüleimnek hála szinte alig van olyan rokonunk, akik szóba állnak a családunkkal..

2013. szept. 19. 17:40
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez durva :( próbáld megbeszélni vele.
2013. szept. 19. 17:41
 10/25 anonim ***** válasza:
Menj el egy bentlakásos suliba
2013. szept. 19. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!