Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, járnátok olyan lánnyal, akit terrorizálnak szinte a szülei?
Egyszer volt "barátom", de ő is szakított velem, mert soha nem tudtunk találkozni, mert a szüleim sehová nem engedtek el. És ez most sincs másképp, mindig megszabják, hogy hány órára kell hazaérnem és volt, hogy apám felpofozott, mert 20-25 perccel később értem haza, mert a tanár nem engedett ki minket egyből kicsengőkor, hanem még vagy 5 percig magyarázott nekünk, és lekéstem a buszt...
Ráadásul a szüleim tiszta paranoiásak, amikor megkérdezem, hogy elmehetek-e a barátnőimmel iskola után ide vagy oda, egyből rávágják, hogy nem, én tudják, hogy nem a barátnőimmel megyek sétálni, szóval ne is hazudozzak, pedig tényleg csak velük akartam elmenni valahová...olyan az életem, mint egy börtön kb., még hétvégén is egész álló nap a lakásban ücsörgök, mert nem engedik még azt se, hogy a barátnőmhöz átmenjek, aki pár háznyira lakik tőlünk..
Így lehet valaha is normális párkapcsolatom??
15L
Igen lehet.Amikor felnőtt leszel.
Én mondjuk a faterodnak adnék néhány pofont.Akár a barátnőm lenne egy ilyen lány akár nem.
Mocsok dolog
allj a sarkadra es szard le apadat!
nem korlatozhat!
bizonyitsd be h elengedhetnek!
Anyám is ezt csinálja, szóval...
és nincs olyan rokonom, igazából nem is nagyon érdeklem őket, mert a szüleimnek hála szinte alig van olyan rokonunk, akik szóba állnak a családunkkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!