Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Percinella kérdése:
Szerintetek lehet ebből valami? (Részletek lenn)
Figyelt kérdés
Tudom most mindenki szánalmasnak meg ribinek fog tartani de szerelmes vagyok egy fiúba akinek már barátnője van, mentségemre szolgáljon hogy 5 éve vannak együtt és abból 4 éve már nincsenek is jóban csak azért vannak együtt mert a csaj ott lakik nála . A fiú azt mondta hogy évekkel ezelőtt kinézett magának( mert az öccse osztálytársa voltam.) . Feljár hozzám ha tud és már megcsókolt többször is ölelget, mondta h velem akar lenni hogy senkit nem tűr meg maga mellett csak engem , hogy el tudná velem képzelni a jövőjét , de ott van mellette a csaj és nem történik semmi bár tudom h rég nem is csókolóztak meg semmi de rossz érzés így lenni :S Azt kérte várjak rá amit megteszek hiszen mit veszíthetek :S soha nem voltam egy olyan kifejezetten "jó nő". Szeretném ha segítenétek , ti mit tennétek a helyemben mit gondoltok van esély erre a kapcsolatra , és hogy mi a véleményetek a kialakult helyzetről.?2013. szept. 19. 16:20
11/40 anonim válasza:
Ne lepődj meg ha a csók után hamarosan a bugyit is leimádkozza rólad.Valószínűleg ez csak a célja.
12/40 A kérdező kommentje:
11# nem vagyok olyan könnyűvérű nem adom oda neki magam max akkor ha tényleg kidobja miattam a csajt akk majd beszélhetünk erről és ő ezt jól tudja meg is mondtam neki
2013. szept. 19. 16:35
13/40 anonim válasza:
Ne félj. A GYK-n vannak 30 éves szüzek is, szerintem ők még ha 100 x rondább lennél mint amilyen vagy, akkor is meghúznának.
14/40 A kérdező kommentje:
13# nem azt akarom hogy "meghúzzanak " ahogy te mondtad én szeretnék egy párkapcsolatot amiben végre boldog lehetek .
2013. szept. 19. 16:36
15/40 anonim válasza:
A 30 éves szüzek még a seggét is kinyalnák annak a lánynak aki hajlandó velük párkapcsolatban élni. Ne félj. A 30 éves szüzeknek nem csak szexre kellesz.
16/40 A kérdező kommentje:
És szerinted 18 évesen egy 30 éves férfi társaságára vágyom ?
2013. szept. 19. 16:53
17/40 anonim válasza:
Vannak 25 éves szűz pasik is, akik egy párkapcsolatért még a segged is kinyalnák.
18/40 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom én nem nagyon ismerek ilyet... lehet h cs engem kerülnek el :S
2013. szept. 19. 17:00
19/40 anonim válasza:
Pedig vannak. Nézd a Szüzesség alkategóriát a Szerelem, szex kategóriában. Ha kolozsvári lennél, akkor én is kinyalnám a segged egy párkapcsolat miatt, de gondolom, hogy nem vagy.
20/40 A kérdező kommentje:
Kazincbarcikai vagyok . De a lényeg h nem itt akarok pasizni meg nem akarok én kezdeményezni mert am se vagyok olyan mint az átlagos korombeli lányok. Nem akarok bulizni meg semmi ilyesmi családot akarok nyugalmat szerelmet, ezért is szerettme bele a fent említett fiúba aki épp ugyanezekre vágyik
2013. szept. 19. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!