Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny lennék?
Én egyetemen hetente 12 lány mellett töltöttem többször 1,5 órát és jól elvoltunk; a barátnőm se féltékenykedett.
Nyugi! Ha meg akarna csalni, úgyis meg fog, de ezt a féltékenységi hisztit szerintem felejtsd el. Ha nem tudsz róla leszokni, előbb-utóbb szétfúrja a kapcsolatotokat.
Ha társaságban vagyunk az teljesen más itt az egyetemes példára akartam utalni!
És igen nyilván megnézem a fiúkat mert azért van a szemem de nem mondom a barátomnak, hogy nézd ő milyen jó pasi! Kicsit vegyünk vissza emberek tudjuk már hol vannak a határok! Köszönöm!
Figyelj, a kérdésed a következő "Féltékeny lennék?".
Ebből kiindulva azt gondolnám, hogy érdekel az a válasz is amiben az áll, "igen féltékeny vagy" de az utólagos hozzászólásokból azt látom, hogy te eldöntötted, nem vagy féltékeny és kész.
Nos, ahogy egy német közmondás tartja:Ne arra legyél féltékeny akiről sokat beszél, hanem arra akiről egy szót se hallasz.Amúgy meg ha azt mondja, hogy szerinte jól néz ki azt azért mondja, mert szerinte jól néz ki.Ennyi pont vége neki ez ennyit jelent.Ha már itt tartunk gondolj bele , mi lett volna, ha azt mondja, hogy nem tetszik neki?Tuti azt gondolnád, "na persze még le is tagadja".
Tipikusan abban a helyzetben vagy, ahol lazítanod kéne!Nincs probléma!Ezt ő azért teszi, mert férfi, te meg mert nő vagy.Lazíts vagy beszéld meg vele.
Amúgy nem is írtad hány éves vagy.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igen én be is ismerem neki is és magamnak is, hogy valamilyen szinten féltékeny vagyok, de nem nyomozgatok utána és hasonló dolgok bár szerintem az összes női társam féltékeny lenne egy hasonló helyzetben.
Egyébként 20 éves vagyok ha számít is itt a kor valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!