Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny lennék?
Figyelt kérdés
Egy több mint 3 éves kapcsolatról lenne szó. A barátomnak van egy lány csoporttársa akivel napi szinten beszélnek és még néha találkozgatnak is. Mindig elmondja, hogy ha éppen vele találkozik viszont azt is tudja, hogy ez nekem mennyire is fáj. Van okom féltékenykedni vagy én reagálom túl a dolgot? Mert ha valakinek van egy párja akkor szerintem nem illendő kettesben találkozni ellenkező neművel.2013. szept. 19. 16:01
1/18 anonim válasza:
Abszolút jól mondod! Teljesen igazad van kérdező! Egyetértek veled.
2/18 anonim válasza:
Nem ismerjük a barátodat, nem tudjuk, hogy hűséges típus-e.
Szóval erre a kérdésre nem lehet reális választ adni. Legalábbis itt nem. Viszont ez a mondat nagyon nem tetszik: "Mert ha valakinek van egy párja akkor szerintem nem illendő kettesben találkozni ellenkező neművel." Miért ne találkozhatna. Egy kapcsolat alapja a bizalom, ha ez nincs meg jobb ha máris hagyjátok egymást.
3/18 anonim válasza:
Hát csinálhatnátok hármasban is (a találkát)! De szerintem is van rá okod....
4/18 A kérdező kommentje:
Kedves Carbon92: Ha nem tetszik a mondat a Te gondod ezzel nem tudok mit tenni én ezt nem csinálom a barátommal akkor ezt viszont elvárhatom, én így látom. Főleg ha úgy találkozik a lánnyal, hogy még el is mennek ketten bulizni!! Az már kicsit pofátlanság.
2013. szept. 19. 16:07
5/18 anonim válasza:
Szerintem tuti nem csal meg. Ha megcsalna, akkor nem mondaná meg, hogy találkozgat egy másik csajjal. VAGYIS MÉG NEM CSAL MEG, DE LEHETSÉGES, HOGY MEG FOG.
6/18 A kérdező kommentje:
Jha és a lánynak is van egy komoly kapcsolata!!!
2013. szept. 19. 16:08
7/18 anonim válasza:
Akkor meg miért lennél féltékeny. Szerintem létezik férfi-nő barátság.
8/18 anonim válasza:
Én nem értem a problémát. Jól írták előttem, ha megcsalt volna/meg akarna csalni, akkor nem tudnál a találkáikról. Én is szoktam találkozni fiú barátaimmal kettesben is, és ez a barátomra is él, neki is vannak olyan csaj barátai, akikkel néha összeülnek egy sörre. Annyi a különbség, hogy én ismerem őket, ő is a barátaimat. Menjetek el hármasban valahová, ismerd meg te is a csajt, és egyből nem lesz gáz szerintem.
9/18 A kérdező kommentje:
Csak ha már kijelentette a barátom, hogy külsőleg tetszik neki akkor már annyira nem esik jól a dolog! A fiú-lány barátságban pedig nem hiszek! Az egyik mindig többet akar! De azért köszönöm az eddigi válaszokat!
2013. szept. 19. 16:13
10/18 anonim válasza:
Ne mond, hogy neked a pasidon kívül nem teszik senki, mert azt úgy sem fogom elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!