Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha párotok (férfi ) keresne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha párotok (férfi ) keresne olyan 3-400 ezer ft-ot, akkor elvárná tőletek hogy menjetek dolgozni (mondjuk 80 ezer ft-ért )? Vagy van olyan, akinél így vannak a párok, hogy a férfi nagyon sokat keres, a nő pedig keveset?

Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 14:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
7-es: 1.5-et? Másfél milliót??? Mi vagy te, politikus vagy bankár?
2013. szept. 19. 14:49
 12/25 A kérdező kommentje:
Nálam az a helyzet,hogy nemrég fejeztem be az 5 éves sulim,csak érettségim van ugye (szakmám nincs ) ,most kezdek egy tanfolyamot . Ami 4-5 hónapig fog tartani . Nem gondoltam én sem,hogy nem fogok menni dolgozni,csakhát szakma nélkül nehéz .... Párom nem mond kifejezetten semmit nekem erről,csak párszor célozgatott,hogy mennyivel könnyebb,ahol mindkét fél dolgozik.Hozzáteszem nem spórolunk szinte semmin,(a legtöbb az húsra megy el,mivel mindennap húsos étel van)szóval persze hogy elfogy a pénz hó végére.Én a pénzéhez nem nyúlok sosem!( együtt lakunk amúgy kettesben ) És ahol lakunk most , ott busz sem jár ,szóval ha mennék dolgozni,akkor taxival kellene,ami ugye egy nap mondjuk oda vissza 2000ft, azt havira kiszálmolva elég sok.Most kitöltöttem papírokat alkalmi munkavállalóként megpróbálok elhelyezkedni pár hónapra,de nem mondta hogy nem kell addig elmennem.... (amíg befejezem a sulit ) . Mindent megcsináltam itthon,főzés mindennap,takarítás.... És ugye amikor mondom a taxit,akkor csak mondja hogy ezért lenne jó ha lenne jogsim...Naigen,de miből tenném le azt is? Ha mondjuk keresnék 70,80at,abból 40 elmenne taxira,a többit meg leadom? Ezt nem érti meg...
2013. szept. 19. 14:56
 13/25 anonim ***** válasza:
Már miért ne dolgozzon? Otthon masztizzon inkább egész nap?
2013. szept. 19. 15:05
 14/25 anonim ***** válasza:

Hol laksz? 1000 Ft-ért(*2) annyira visz a taxi amit le tudsz sétálni, kerékpározni.

Mire költötök havi 400 ezret nem spórolva? Olcsóbb volna a srácnak 4-5 barátnő.

2013. szept. 19. 15:22
 15/25 anonim ***** válasza:

jóval többet keresek

nem várom el, hogy dolgozzon, de bele is halna, ha nem dolgozhatna

dolgozik, keveset keres

közös kasszán vagyunk

sosem nézem mire ment el a pénz, ha elment

2013. szept. 19. 15:24
 16/25 A kérdező kommentje:
Városon belül 1000ft egy út a taxival :D Természetes,ha nem 2órára van gyalog,akkor elmennék gyalog.Én sem akarok örök életemben itthon lenni :D itt most csak erről a pár hónapról van szó,amíg tanfolyamra járok . De mindegyis,mert elmegyek,nem akarok eltartott lenni :) Csak érdekelt,hogy ti hogy vagytok ezzel .
2013. szept. 19. 15:30
 17/25 A kérdező kommentje:
Miért lenne olcsóbb 4-5 barántő ?? :O NEM miattam fogy el a pénz ! Mint mondtam,mindennap húsos étel van. Napi másfél kiló húsokkal számolva nagyjából . Van az albérlet amit ugye fizetni kell,illetve kis szórakozás ....
2013. szept. 19. 15:32
 18/25 anonim ***** válasza:
Gyúrós csávó? Mit esztek másfél kg húst naponta? Nem is egészséges.
2013. szept. 19. 15:36
 19/25 A kérdező kommentje:
Amit eszünk ebédre,általában vacsira is azt esszük,illetve másnap még visz párom munkába. És el is fogy így . De nem ez a lényeg :D
2013. szept. 19. 15:46
 20/25 anonim ***** válasza:
2-en màsfél kg. hus? Uristen én egy szeletet,alig birok lenyomni.
2013. szept. 19. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!