Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülök ti mit szóltok, ha a gyerekeidnek roma származású párja van vagy volt?
Leírom én a véleményem!
Sajnos így van a romákkal probléma van és kevés a rendes, dolgos, becsületes ember!
Én nem vagyok rasszista, én megvetem a rasszizmus minden formáját!
Nekem ugyan nincs gyerekem, de lesz majd egyszer gondolom.
Engem nem fog érdekelni, hogy kivel fog együtt lenni a gyerekem. Az legyen zsidó, roma, néger vagy ázsiai teljesen mindegy amennyiben rendes lány/nő vagy fiú/férfi lesz mellette. Nem fog zavarni az sem, ha roma lesz a szerelme, nem mondom azt, hogy diplomás legyen mert felőlem lehet szakmunkás is vagy betanított munkás is nem érdekel. Csak szeresse a gyerekem és tartson ki mellette, ne verje, ne csalja meg, biztosítsa az anyagi vonzatot és becsületes legyen. Ha nő nemű lesz a párja, ha pl fiam lesz akkor: ne csalja, ne verje át, szeresse, tisztelje, dolgos legyen, ne legyen ribis és majd idővel remek anya legyen!
Nem érdekel a név se felőlem lehet Buzás, Bogdán stb....
#1-es a te lányodnak se lehet könnyű amikor haza visz egy pasit :D :D
viccet félre téve tetszik, hogy odafigyelsz rá hogy kivel van együtt. manapság kevés az ilyen...
Egyessel értek egyet. Mindenki a maga csoportjával keveredjen. De az is való igaz, hogy sok a fehércigány is már, tudjátok, akik magyarok lennének, de cigányként viselkednek. Ez részben párkapcsolati minta miatt jöhet létre, részben mert egyre több a romm, és valakivel "kell" barátkozni, és sokszor az a népcsoport "marad".
Én még nem vagyok szülő, de az én szüleim (teljesen magyarok vagyunk, a normális fajtából) nagyon nem néznék jó szemmel. Ráadásul vannak megyék, mint Borsod, Nógrád, ahol már kisgyerekként elkezdünk falat állítani a két szín közé. Némiképp rasszista vagyok, igen, de ez tapasztalatból adódik, mert bár ismerek olyan lányt, akinek csak a nagypapája roma, amúgy mindenki magyar, 20 éves korára kiütközött a viselkedésén, a kinézetén. Pedig ő tényleg magyarokkal van körül véve. De a vér az vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!