Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap korhazba kerultem, a baratnom nem mondta le az esti bulit es csak hetvegen fog meglatogatni. Mit gondoltok?
A céges bulit még meg is értem... nem ülhet állandóan melletted...
De hogy napokig rád sem néz? Ez nálam nem férne bele egy kapcsolatba.
Ha olyan beteg vagy,akkor minek netezel?
Én megértem, hogy a bulit nem mondta le, igenis nehéz manapság melót találni,és a céges bulikon kötelező résztvenni.
Na és a kórháztól hány percre lakik? Mert,ha tüdőgyulladásod van,akkor nem a lakásodon látogatna meg,hiába 5 perc.
FAKE A KÉRDÉS.
#5 mit nem értesz? együtt laknak és a lakás a kórháztól 5 perc grrrrr
a céges buli érthető, a többi nem ... eddig nem tűnt fel neked, hogy csak ketten laktok, de nem együtt?
A céges buli sem érthető.
Az nemkötelező, az nem meló, csak lehetőség a többiekkel szocializálódni. Ha új a cégnél megértem, ha fontos a beilleszkedés miatt. Ha már régóta van ott, akkor valaki miatt akar ott leni. Gondolom jól leszo... megdolgozik a fizuemelésért.
Azért a sok mindenre kíváncsi lennék, mert ha már megemlítetted akkor lehet van szerepe a hozzáállásában, de részemről ez akkor is gyökérség.
5-os egyutt lakunk mar 4 eve! Mi ezen a fake?
Amugy 4 honapja van ennel a cegnel. ha o kerult volna korhazba en azonnal mentem volna hozza. Legalabbis a fontos ceges bulirol eljottem volna, a tobbiek is megerthetik.
Miert netezek? Assam el magam mert korhazban vagyok? Adjam lec a telefonom es varjak a halalra csondben? Te nem vagy normalis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!