Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról hogy ha egy kapcsolatban a lány a domináns?

Figyelt kérdés

2013. szept. 16. 18:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Azt, hogy kínai papucs a csákó.
2013. szept. 16. 18:41
 2/14 anonim ***** válasza:
Az lehetetlen. Vagy majd kipróbáljuk:D
 3/14 anonim ***** válasza:
65%
Azt hogy a fiú töketlen...
 4/14 anonim ***** válasza:
Túl sok ilyet láttam a környezetemben ahhoz, hogy belemenjek ilyesmibe.
2013. szept. 16. 18:43
 5/14 anonim ***** válasza:
A mi kapcsolatunkban is én vagyok a főnök, de azért nem teljesen. Szerintem nincsen vele semmi baj. A komprommisszumok kötése a legfontosabb :)
2013. szept. 16. 18:46
 6/14 anonim ***** válasza:

Ez az élet rendje. Van olyan férfi akit úgy kell irányítani, hogy azt higgye hogy ő találta ki ő akarta, Van olyan aki mindenki más előtt azt akarja érezni hogy ő irányít, de az ágyban kettesben nem ő irányít, és van aki az élet minden területén elfogadja az irányítást. Ez nem feltétlen jelent papucsságot. Én nem szeretem a papucsokat, mégis csak Dominaként tudom elképzelni magam.

A papucs olyan mint az a vad ami kiáll a vadász elé hogy lőjék le. Eltűnik a vadász élmény. Van olyan aki ezt szereti, de az nem Domináns, csak eljátssza.

2013. szept. 17. 08:46
 7/14 Makacs Kun ***** válasza:
100%

A Homo Sapiens Sapiens legtöbb hímnemű példánya egy nő dominanciája alatt kezdi az életét; ugyanis az anya a domináns. Sokkal több nőben van domináns hajlam, mint aki ki meri mutatni, és sokkal több férfi szereti az ilyent, mint látszik elsőre.

Azt gondolom, hogy teljesen normális, ha a kapcsolatban a lány a domináns, és az is, ha a fiú. Viszont a domináns félnek intelligensnek kell lennie, hogy ne feszítse túl a húrt, mert az alávetettséget kedvelők sem mindig szeretik az alávetettséget, ugyanúgy, ahogy a dobostorta kedvelők sem akarnak mindig dobostortát.

2013. szept. 18. 08:16
 8/14 anonim ***** válasza:

Ez igen szépen megfogalmazott hozzászólás.

Egyetértek az előttem szólóval.

2013. szept. 21. 11:02
 9/14 Emberek ***** válasza:
Azt gondolom, hogy teljesen normális az, ha a férfi a domináns, és az is, ha a nő. Nem mindenki olyan ember, hogy jól tudjon irányítani. Van olyan aki jobban tud beosztott, "alsóbbrendű" lenni. Tehát ez nem azt jelenti, hogy a nem domináns fél papucs. A legfőbb cél, hogy megbeszéljék a dolgokat
2013. szept. 21. 11:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Azok az évszázadok elmúltak, amikor a leghatékonyabb érdekérvényesítő eszköz az ököl volt. A verbális kommunkációban viszont a nők jobbak. Innen nézve úgy vélem, egyre több lesz az ilyen kapcsolat.
2013. okt. 3. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!