Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti egy kapcsolatban mit vártok el egy lánytól?
Figyelt kérdés
Mármint mennyire ragaszkodjon hozzátok, mennyire maradjon független tőletek, mennyire bújjon, keressen titeket, mennyire puszilgasson meg ilyenek?2013. szept. 10. 20:41
1/14 anonim válasza:
figyelj aki erre tud tökéletesen válaszolni az meghivhat egy sörre engem XDXDXD
2/14 anonim válasza:
Nem tudom, igazából kedvfüggő. Legyen tisztában az elfoglaltságaimmal, olvasson a "jelekből", és alkalmazkodjon. :D
3/14 anonim válasza:
Csak annyit várok el, hogy legyen őszinte, hűséges és szeressen. A többit majd ő eldönti.
4/14 ASOT válasza:
Inkább te hívod meg őt egy sörre nem? :)
5/14 anonim válasza:
Hát erre most őszintén válaszolni kéne?:D
Nyilván ragaszkodjon hozzám, tehát ne csaljon meg. Nyugodtan maradhat független, ha marad egymásra elég időnk. Jobb is úgy, hogy nem töltjük egymással minden időnk, főleg ha eltérő a hobbink.
A bújás, puszilgatás hangulatfüggő, de nyilván nem minden esetben pozitív.
Keresni kereshet, persze akkor elvárható, hogy én is keressem őt.
6/14 anonim válasza:
Őszinteség, hűség....Bárcsak csak ennyit várnátok el..
8/14 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert sztem az előző barátomnál ott rontottam el, hogy túlságosan független maradtam....sosem puszilgattam meg bújtam meg ilyenek...meg sosem kezdeményeztem és talán nem mutattam ki az érzelmeimet sem rendesen..
2013. szept. 10. 20:49
9/14 anonim válasza:
Az egyensúlyt találd meg... mindenkinek más jön be.
10/14 anonim válasza:
# 7 nem, egyáltalán nem sok. Azért írtam, hogy bárcsak, csak ennyi lenne.. az én barátom elvárná, hogy lemondjak a hobbijaimról, és iskolámat, a gyakorlatomat, és minden létező elfoglaltságomat hozzá igazítsam, ne mennyek el egyedül bulizni soha, ne legyen magán programom, ne legyek tőle független kicsit sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!