Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen elvárásaitok vannak a lánytól egy kapcsolatban és a kapcsolat előtt?
Elvárás?
1. Legyen őszinte.
2. ha már kapcsolatról van szó szeressen.
kb ennyi.
Vagy arra godolsz, hogy szeresse az orális szexet, meg legyen 32 kiló? ez nekem nem fontos.
első válaszadó: nem, nem arra gondoltam :)
köszi a választ!
második válaszadó: egy ilyen kapcsolat nem hiszem, hogy szerelmen alapulhat, ha csak annyit vársz el a lánytól hogy sört hozzon, és jól főzzön...
elvárásom kapcsolat előtt kb ugyan annyi mint utánna
teszem azt pl előtte ne legyen könnyen kapható de mégis egyértelmű hogy engem akar
2
ne legyen bulizós típus
ne szeressen pasizni
ne szeressen chatelgetni flörtölgetni mert az engem irritál ha más pasik az én csajom figyelmét elterelik és ez miatt féltékeny leszek a csaj fog dobni
legyen korrekt
legyen konkrét
legyen határozott
ha valami baja van mondja meg
ne duzzogjon
ne durcizzon
ne ugasson vissza ha nekem van igazam
legyen nézet átlátó (pl ne a maga hülyeségét mondja ha az én helyzetemet nem látja vagy nem akarja direkt átlátni szóval legyen megértő és elfogadó
ésha mindez megvan = szerelmes belém
ennyi
szerelmes csaj az elvárásom
ne olyan akinek csak úgy vagyok hogy legyen valakije végre
Nekem most a legfontosabb a hűség lenne, de nem igazán találok ilyen lányt a környezetemben:)
Szal igen inkább hozzon sört meg főzzzön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!