Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az idővel jár? Vagy valami más? Vagy én fújom fel? Többi lent:
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. Több mint 2 éve élek párkapcsolatban. (párom is 22) Az utóbbi 3-4 hétben jelentősen csökkent a szex. Régebben, ha találkoztunk, akkor sosem hagytuk ki. Most itt volt nálam 1 hetet (reggel innen ment dolgozni, este ide jött haza) de nem voltunk együtt, talán csak egyszer. Minden idejével el tud számolni, semmi gyanús körülötte, szinte mindig együtt vagyunk. Hétvégén nem jár sehova, velem van. Elhihetem neki, hogy fáradt? És csak azért nem vagyunk együtt? Ha tudtok hasznos tanáccsal szolgálni, örömmel veszem. Köszönöm2009. nov. 5. 13:20
11/13 anonim 

válasza:

Voltam már ilyen helyzetben mint te, és a barátnőm is rosszra gondolt, persze fölöslegesen. Gyakran kellett utaznom a munkám mellett, és hosszú távon kifulladtam. Talán a szex volt a legutolsó dolog ami beugrott, ha találkoztunk. Nem azért mert nem szerettem, vagy nem kívántam, csak kimerültem. De az idő előrehaladtával a legtöbb kapcsolatban, fáradtság nélkül is csökken az együttlétek száma. 27/f
12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló nagyon köszönöm, jó igy egy pasi szemszögéből is tudni! :)
2009. nov. 6. 12:05
13/13 anonim 

válasza:

Igaza van a 17.06-os válaszolónak!Nálunk is van így,hogy fáradtak vagyunk a szexhez.Vagy én vagy ő.De megértjük ilyenkor a másikat!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!