Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez az idővel jár? Vagy valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az idővel jár? Vagy valami más? Vagy én fújom fel? Többi lent:

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. Több mint 2 éve élek párkapcsolatban. (párom is 22) Az utóbbi 3-4 hétben jelentősen csökkent a szex. Régebben, ha találkoztunk, akkor sosem hagytuk ki. Most itt volt nálam 1 hetet (reggel innen ment dolgozni, este ide jött haza) de nem voltunk együtt, talán csak egyszer. Minden idejével el tud számolni, semmi gyanús körülötte, szinte mindig együtt vagyunk. Hétvégén nem jár sehova, velem van. Elhihetem neki, hogy fáradt? És csak azért nem vagyunk együtt? Ha tudtok hasznos tanáccsal szolgálni, örömmel veszem. Köszönöm
2009. nov. 5. 13:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
ha nincs körülötte semmi gyanús miért ne hihetnéd el neki, hogy fáradt. a fáradságtól lehet libidó csökkenés.
2009. nov. 5. 13:25
 2/13 A kérdező kommentje:

Tegnap is mondta hogy kiván, fel is izgult, mégis elaludt közben... :(

Köszi

2009. nov. 5. 13:26
 3/13 anonim ***** válasza:
86%

Miért ne hihetnéd el?

Akinél fontos a bizalom,aki hiszi hogy a párja szereti,akinek egészséges önbizalma van az azt mondja hidd el

Aki bizalmatlan,féltéken "típus",aki nem tartja magát elég jónak a párjához, az azt fogja mondani ne hidd el

2009. nov. 5. 13:28
 4/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy pont ez a baja, hogy túl sokat vagytok együtt és egy kicsit megcsömörlött.
2009. nov. 5. 13:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el velünk is ezvolt amég a barátom napi 9 órákat dolgozott...nemhiszem, hogy megcsalna téged tényleg csak fáradt főleg, ha fel is izgult akkor nagyon is kíván téged szóval azzal sincs gond ^^
2009. nov. 5. 13:36
 6/13 A kérdező kommentje:

Hm... a bizalmatlanságom onnan fakad hogy a kapcsolatunk legeslegelején megcsalt... jó mondjuk elmondása szerint akkor még nem gondolta, hogy belémszeret... Nagyon sokat változott mellettem, látom rajta hogy akarja... akar engem.

Nem én kértem hogy legyen itt hétköznap! Ő mondta hogy jönni akar, úgy volt hogy szerdán már nem is lesz itt, mégis azt mondta itt szeretne lenni velem. :)

2009. nov. 5. 13:38
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat!

Jöhet még :)

2009. nov. 5. 13:39
 8/13 anonim ***** válasza:

Ez így van amikor több időt tölt egymással egy pár. Mi 3 éve vagyunk együtt a párommal és mikor csak hétvégente találkoztunk, mindig szeretkeztünk, legalább 3szor egy nap, de mióta együtt lakunk ez jelentősen lecsökkent. Mindketten tanulunk, ő dolgozik is, egész nap együtt vagyunk, de kevesebb a szex. Mindennap elmondjuk egymásnak, hogy szeretjük a másikat és pár csók is elcsattan legalább.

Szerintem ne aggódj, ez majdhogynem természetes, hogy nem vagytok együtt annyit. Csúnyán fogalmazva vannak ennél fontosabb dolgok is: egy bók, egy csók...többet is jelenthet mint egy szeretkezés. Szóval ne félj, nem Veled van baj és nem is Vele. :)

2009. nov. 5. 14:25
 9/13 anonim ***** válasza:
Nyugi, csak faradt, majd ha forditva lesz egyszer ketszer (bar tegyetek hogy ne igy legyen) meglatod mennyire kedvtelen az ember egy pocsek munkanap utan...Maszirozd meg jo kis olajokkal es ha elegge ellazult talan kedve is lesz, vagy legalabb megpuhitod..
2009. nov. 5. 14:52
 10/13 A kérdező kommentje:
:) Köszi nektek!!!
2009. nov. 5. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!