Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az idővel jár? Vagy valami más? Vagy én fújom fel? Többi lent:

Tegnap is mondta hogy kiván, fel is izgult, mégis elaludt közben... :(
Köszi

Miért ne hihetnéd el?
Akinél fontos a bizalom,aki hiszi hogy a párja szereti,akinek egészséges önbizalma van az azt mondja hidd el
Aki bizalmatlan,féltéken "típus",aki nem tartja magát elég jónak a párjához, az azt fogja mondani ne hidd el

Hm... a bizalmatlanságom onnan fakad hogy a kapcsolatunk legeslegelején megcsalt... jó mondjuk elmondása szerint akkor még nem gondolta, hogy belémszeret... Nagyon sokat változott mellettem, látom rajta hogy akarja... akar engem.
Nem én kértem hogy legyen itt hétköznap! Ő mondta hogy jönni akar, úgy volt hogy szerdán már nem is lesz itt, mégis azt mondta itt szeretne lenni velem. :)
Köszönöm a válaszotokat!
Jöhet még :)

Ez így van amikor több időt tölt egymással egy pár. Mi 3 éve vagyunk együtt a párommal és mikor csak hétvégente találkoztunk, mindig szeretkeztünk, legalább 3szor egy nap, de mióta együtt lakunk ez jelentősen lecsökkent. Mindketten tanulunk, ő dolgozik is, egész nap együtt vagyunk, de kevesebb a szex. Mindennap elmondjuk egymásnak, hogy szeretjük a másikat és pár csók is elcsattan legalább.
Szerintem ne aggódj, ez majdhogynem természetes, hogy nem vagytok együtt annyit. Csúnyán fogalmazva vannak ennél fontosabb dolgok is: egy bók, egy csók...többet is jelenthet mint egy szeretkezés. Szóval ne félj, nem Veled van baj és nem is Vele. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!