Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem, de nem tehetném, te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, de nem tehetném, te mit tennél?

Figyelt kérdés
Van egy gyerekkori barátom 39f aki iránt tini korom óta vonzalmat érzek.Eltelt azóta 20 év , az érzés maradt.Soha nem tudattam vele, mert nem éppen a jófiu kategóriás.Nekem van egy 9 eves fiam az életem romokban,3 evet éltem kulfoldon a gyerekemmel de a fiam apjaval egyutt vagyunk a semmibe,nem szerettem, megszoktam, kozoshaz,gyerek,stb.egy buli alkalmaval bemutattam a baratot a hugomnak akik osszejottek.ennek 3 eve mar,tartott 1 honapot a srac megcsalta.amikor mely ponton voltam egy eve elmondtam a baratnak a gondjaimat a parkapcsolatomban.ugy adodott hogy elvesztettem a fejem,amit se a hugom se mas nem tud.a baj csak az hogy megtobbet erzek mar iranta,amit ismet nem tud.csak azt regen szerettem,amire azt mondta kar hogy nem mondtam.azota szerelmet vallott mar,mondta probaljuk meg.nem merem, felek is tole, a csalodastol, a fiam apja mellettem,elutasitom folyamatosan a baratot, ez megy 1 eve.tanacstalan vagyok es aljas is egyben,megerdemlem a jelzoket toletek mert magam is szembekoptem azert amit tettem.de szeretem, es hiaba teszek ez ellen barmit.tanacs?
2013. szept. 19. 11:08
 1/8 A kérdező kommentje:
azt nem írtam nem tini vagyok hanem 31 L, A HUGOMNAK AZOTA ELETTARSA VAN ,a barat nem erdekli mar
2013. szept. 19. 11:10
 2/8 anonim ***** válasza:

én nem bántalak, viszont megoldást csak te tudsz:

mennyire lesz megbízható

a gyermeked mennyit sérül

a fiad apja mennyit tsz/tett értetek

ja, és minden szerelem elmúlik egyszer

2013. szept. 19. 11:12
 3/8 A kérdező kommentje:
igazabol a fiam apja le se tojik minket se engem se a gyereket, 3 evet nelkule eltem kinn es hagyta , a penz fontosabb volt mint mi
2013. szept. 19. 11:13
 4/8 anonim ***** válasza:
és a pénzt ki élte fel? ti, vagy csak ő?
2013. szept. 19. 11:15
 5/8 A kérdező kommentje:
hazakuldtem magamnal annyit hagytam hogy a gyerek es a haz fenntartasait fedezze , mikor hazatertem a szamlakat is kinyogtem
2013. szept. 19. 11:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia,

Szerintem kár eldobnod azt amid van. A fiad apja melletted van és ez azért mert téged szeret.

"nem éppen a jófiú kategóriás": ő melletted maradna? szeretné a fiadat úgy ahogyan az apja tudja?

Minden rendbe lehet hozni egy párkapcsolatban csak meg kell keresni a "parázst" és "felhevíteni".

Én biztosan nem dobnám el azt amim van, nem dobnám el a családomat mert megjelent egy gyerekkori szerelemből egy olyan férfi aki nem éppen a jófiú kategóriába tartozik, hanem megtartanám és ápolnám, jobbá tenném azt amim van hiszen nem azért szültem gyermeket egy férfinak mert nem szeretem.

Tartott 1 hónapot a srác megcsalta.. kockáztatnád?

Sok sikert, remélem minden helyre jön és össze fogod tudni tartani a kis családod!

üdv

2013. szept. 19. 11:20
 7/8 anonim ***** válasza:
hoppá, most értem, hogy a pénzt te kerested meg, és ő nem pénzt keresni maradt itthon ... nem szoktam ilyent tanácsolni, mert ami elromlik az megjavítható, mégis azt mondom lépj tovább ... itt nincs mit megjavítani, mert nem elromlott, hanem alapjaiban rossz volt mindig
2013. szept. 19. 11:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Mire megírtam a mondókámat addigra bővebben adtál válaszokat hozzászólásokban.
2013. szept. 19. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!