Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni?
Figyelt kérdés
8 hónapja vagyok együtt a barátommal .Nagyonsokat veszekedtünk de ennek ellenére szerettük egymást aztán volt egy kisebb vita semmi különös csak kicsit bunkon válaszoltam neki és szakítottunk...és azt mondta soha többet nem akar velem összejönni...és csomoszor megalázó dolgokat vágot hozzám:/ azt mondta inkább szenved egy honapig mint velem évekig meg hogy ha nem lenne telefonja simán eltudna felejteni..16 éves vagyok ő 20 úgy volt hogy vele táncolok szallagavatón mert őt választottam páromnak mert az olyan romantikkus ha párnak olyan ember meg akit szeretünk..de igy már nem táncol velem igy énse megyek el. azt mondta hogy vesz uj telefont elkoltozik hogy ne tudjam keresni.. és ezt komolyan gondolja de nekem nagyon rosszul esik mióta szakítottunk egyfolytába sirok olyan dolgokra gondolok amire nemkéne.. mit tegyek?:(2013. szept. 18. 23:36
1/1 anonim válasza:
kertes ház eladó! Csere érdekel ötös lottó főnyereményére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!