Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves fiú vagyok és szerelmes lettem egy 13 éves lányba, tudtok adni valami tanácsot? (Több lent)
Figyelt kérdés
Tudom hogy én is fontos vagyok neki, több mint biztos hogy szerelmes belém, már egy éve tartjuk a kapcsolatot facebookon, nagyon kedves, okos, iszonylag érett lány, nagyon tudnám szeretni csak túl fiatal, ha idősebb lenne már rég felszedtem volna de ilyen helyzetben nem hiszem, hogy komolyabb kapcsolatot kezdhetek vele a "baráti"nál, pedig nagyon szeretnék és valamilyen szinten egy ideig működne és nem érdekelne az sem hogy testi szinten nulla lenne az egész, mert tudnék várni amennyit csak kell, de szerintem ez elég beteg dolog és nemtudom, hogy most mit csináljak, ezért kérlek titeket hogy adjatok valami tanácsot, hogy mit kezdjek ezzel?2013. aug. 1. 01:51
1/8 anonim válasza:
írogassál neki,tartsd a kapcsolatot,aztán ha betölti a 14et nagyduzzogva odalógathatod neki.
2/8 anonim válasza:
Ja, vigyázz a popódra, mert szárazon kidörzsölik majd!
3/8 Maszkura válasza:
ha kell neked és te is kellesz neki, és mint látom irtad tudsz várni akkor menj bele :)
4/8 anonim válasza:
4 év van köztetek, nem a világvége. Kezdjetek járni a szexel meg várjatok egy évet. Ha tetszik neked és úgy érzed számára sem vagy közömbös akkor lépj.
5/8 anonim válasza:
ha tudsz várni és komolyan gondoljátok, akkor lehet hogy érdemes megpróbálni
6/8 anonim válasza:
Komoly kapcsolatot még ne tervezz, de miért nem barátkoznál? Csak vond be a szüleit is, egyenlőre.
7/8 anonim válasza:
nagykorú nem szexelhet 14 év alattival. ha előbb töltöd be a 18-at mint ő a 14-et akkor csak óvatosan. mert akkor sárga melegítőben találod magad egykettőre és téged fognak megdugni. hacsak a lány apja nem ver agyon mielőtt elitélnek. a 13 nagyon fiatal. nekem még eszembe nem volt a szex ilyenkor, féltem az egésztől. nem való ez kisbabáknak, vagy keress másik lányt vagy várj még legalább 2-3évet
8/8 anonim válasza:
Én most vagyok hasonló helyzetben és ismerősek azok a nagy kérdőjelek,hogy jó-e vagy nem.Elhiszem,hogy fontos vagy neki,de szülőket bekéne avatni. Engem a lány anyja oktatott ki Facebookon nagyon durván,eléggé szarrá mosott a mondataival.Ha szereted és ő is téged,oké. De szerintem a hibámból tanulva,inkább ne.Ez nem jelenti azt,hogy nem lehettek barátok,de várjál inkább.Mert sajnos a szülők egyből arra jutak,hogy:-Jaj ez a fiú csak szexelni akar a lányommal,oszt cső!Vannak kivételek akik normálisak szülőben is meg fiúban is de sajnos ez van.
Ezek ellenére sok sikert kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!