Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fiú/pasi, aki nem tartja szánalmasnak, fölöslegesnek ezeket?
Figyelt kérdés
Szerelmes idézetek, versek, dalszövegek írása/küldése, romantikus képek, fába/egyéb helyre vésni a másik nevét....
Children of Distance és hasonló zenéket hallgatni, és átérezni, ha úgy van, sírni rajta.... Meghatódni.... És elhitetni magával, hogy a másikhoz is eljut a dolog (persze tudni hogy nem...de mégis hinni....)
2013. szept. 18. 20:05
21/25 A kérdező kommentje:
Ha akartam volna, nyilván fogalmazhattam volna másképp.
De ez jobban illett a stílusodhoz...
2013. szept. 18. 21:47
22/25 Szergej55 válasza:
Nos igen, a stílusért vállalom a felelősséget, de akkor ezúttal hadd fejtsem ki, hogy részemről miért bukó ez az egész téma. Kezdjük a verssel: verset írni másnak egy nagyon frankó dolog, teljesen mellette állok, de mástól idézgetni már annyira nem nagy kunszt, de ez még nem is baj. Az idézetektől személy szerint a falra másztam, annyira közhelyesek és semmitmondóak, de mára megtanultam ignorálni ezeket. A dalokkal ugyanez a helyzet, persze ha van üzenete, az jó. Ha ezek a dolgok közösségi oldalakon kerülnek ki, még akkor is azt mondom, hogy oké, még ha nem is privátban, mert akkor már egyedünk inkább a faszbúkot nyomja tele ezekkel, mint hogy tahóparaszt tetvedék módjára a természetet rondítsa vele. Nagyjából ez a véleményem a témával kapcsolatban, nem értünk egyet, bár ez nem érdekel, lévén nem vagyunk egyformák. A meghatódós, sírós dolog a lehető legtávolabb áll tőlem, annyira, hogy emberi mértékben elképzelni sem tudnád, tehát ezzel sem értek egyet, ezzel kapcsolatban megint lásd az előző gondolatot. Ennyi lenne, nagyon köszöntem.
23/25 anonim válasza:
én a múltkor visszanéztem a 2008-as brazil f1-es futamot és elérzékenyültem rajta :D :D :D a piros ruhásnak szurkolok és szurkoltam mindig is :D :D
24/25 anonim válasza:
aszem én ilyen vagyok, de meg tudok hatódni
f19
25/25 anonim válasza:
a children of distanceig egyetértettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!