Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan fiú/pasi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan fiú/pasi, aki nem tartja szánalmasnak, fölöslegesnek ezeket?

Figyelt kérdés

Szerelmes idézetek, versek, dalszövegek írása/küldése, romantikus képek, fába/egyéb helyre vésni a másik nevét....

Children of Distance és hasonló zenéket hallgatni, és átérezni, ha úgy van, sírni rajta.... Meghatódni.... És elhitetni magával, hogy a másikhoz is eljut a dolog (persze tudni hogy nem...de mégis hinni....)

2013. szept. 18. 20:05
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Ha akartam volna, nyilván fogalmazhattam volna másképp.

De ez jobban illett a stílusodhoz...

2013. szept. 18. 21:47
 22/25 Szergej55 ***** válasza:
Nos igen, a stílusért vállalom a felelősséget, de akkor ezúttal hadd fejtsem ki, hogy részemről miért bukó ez az egész téma. Kezdjük a verssel: verset írni másnak egy nagyon frankó dolog, teljesen mellette állok, de mástól idézgetni már annyira nem nagy kunszt, de ez még nem is baj. Az idézetektől személy szerint a falra másztam, annyira közhelyesek és semmitmondóak, de mára megtanultam ignorálni ezeket. A dalokkal ugyanez a helyzet, persze ha van üzenete, az jó. Ha ezek a dolgok közösségi oldalakon kerülnek ki, még akkor is azt mondom, hogy oké, még ha nem is privátban, mert akkor már egyedünk inkább a faszbúkot nyomja tele ezekkel, mint hogy tahóparaszt tetvedék módjára a természetet rondítsa vele. Nagyjából ez a véleményem a témával kapcsolatban, nem értünk egyet, bár ez nem érdekel, lévén nem vagyunk egyformák. A meghatódós, sírós dolog a lehető legtávolabb áll tőlem, annyira, hogy emberi mértékben elképzelni sem tudnád, tehát ezzel sem értek egyet, ezzel kapcsolatban megint lásd az előző gondolatot. Ennyi lenne, nagyon köszöntem.
2013. szept. 18. 22:03
 23/25 anonim ***** válasza:
én a múltkor visszanéztem a 2008-as brazil f1-es futamot és elérzékenyültem rajta :D :D :D a piros ruhásnak szurkolok és szurkoltam mindig is :D :D
2013. szept. 18. 22:33
 24/25 anonim ***** válasza:

aszem én ilyen vagyok, de meg tudok hatódni

f19

2013. szept. 19. 00:06
 25/25 anonim ***** válasza:
a children of distanceig egyetértettem.
2013. szept. 19. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!