Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan fiú/pasi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan fiú/pasi, aki nem tartja szánalmasnak, fölöslegesnek ezeket?

Figyelt kérdés

Szerelmes idézetek, versek, dalszövegek írása/küldése, romantikus képek, fába/egyéb helyre vésni a másik nevét....

Children of Distance és hasonló zenéket hallgatni, és átérezni, ha úgy van, sírni rajta.... Meghatódni.... És elhitetni magával, hogy a másikhoz is eljut a dolog (persze tudni hogy nem...de mégis hinni....)

2013. szept. 18. 20:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

szia :)

én nemtartom ezt feleslegesnek söt én ilyen vagyok :)

aki erre azt mondja hogy nyálas b*zi erre azt mondhatom hogy együttérzö vagyok a fogyatékosokkal is ;)

ha netán szeretnél beszélgetni irhatsz :) 17/F

2013. szept. 18. 20:15
 12/25 October15 ***** válasza:
100%

estét.

létezik elvégre indián síugró is van..

idézetek képek stb: ha ezt úgy érted h facebookon beposztolod a nagyvilágba akkor igen ez SZÁNALMAS jó nagy betűkkel ha privát üzenetben teszed akkor ESETLEG tolerálható [pasi függő] magával a szándékkal nincs bajom csak a megvalósítással. szóban is lehet ezt csinálni :)

fába vésés: károsítja a fát [mily meglepő.] ne csináld!

a mondanivalója amúgy nekem tetszik csak nem m1 hova vésed. pl első bnőm konkrétan az alkarjába véste :D 1. veszekedés: chalange accepted :D

CoD [LoL :D oké abba hagyom..]: tök m1 milyen szerelmes dal. ajánlom figyelmedbe: prosectura fazonra nyírt pinájú lány c. igen megható dalát :D /mondanivaló ugyan az csak punk zene :D/

sírni 1 számon: fizikailag képtelen vagyok rá. bár férfiasan bevallom h az Armageddon utolsó 15 percét sosem bírom ki "gombóc a torkomban" érzés nélkül.

2013. szept. 18. 20:17
 13/25 A kérdező kommentje:

Utolsó: az alkaros dologgal sem mondtál újat, a dalt meg köszi, de ismerem...

Tekintsünk el a C.o.D.-tól, komolyabb irány:

Benkő Péter Titkos szeretők c. filmhez írt dalait sem bírom ki, hogy ne érezzem a szememben,mintha citromot csavarnanak....

2013. szept. 18. 20:21
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
A versek / dalszövegek rendben vannak. Néha jó az embernek kiírni magából az érzéseit, vagy meghatódni valami szép gondolaton. A többi viszont az abszolút idegen tőlem. Nem vagyok nagy környezet védő, de a televésett kérgű fák és egyéb tárgyak ízléstelen látványt nyújtanak. A zenét szinte mindig azért hallgatom mert zeneileg ütős. Ha zeneileg nem borzongató, akkor simán a szövegtől nem fakadok sírva az tuti. Ez az elhitetés dolog meg... ennyire ne legyél szerelmes :D
2013. szept. 18. 20:33
 15/25 October15 ***** válasza:

az alkaros dolog: azt ne mond h meglépted mert neten keresztül pofozlak fel :D komolyan ki csinál már ilyet.. anno úh de kiakadtam a csajra.

aki ismeri és szereti a secturát rossz ember nem lehet :) bár az örök kedvenc mindig is alvin és a mókusok - romantika lesz:)

miért nem bírnak ilyen idézeteket spamelni facen:

"Álmomban együtt voltam egy virágos réten veled,

Két kezemben ott tartottam jéghideg fejed.

Mellettem ott volt a fűben mind a két szemed,

Mért vágtam le? Most foghatnám bársonyos kezed.

Levágtam a lábaid is a combodnak tövénél.

Felvágtam a hasfalad a nadrágszíjad övénél.

A rét közepén kifordult csillogó beled,

Megérezhették, mert rögtön rászálltak a legyek."

most mondjátok h nem zseniális :D na meg iszonyat poén.

2013. szept. 18. 20:41
 16/25 A kérdező kommentje:

Ilyenből max amin nevetni tudtam, Fejbőrtől a Csiba Te Liba....

de mivel rap téren vagyok jártasabb, nem az én világom.

Most van egy szám, ami nagyon megfogott, de azt se tudom sírás nélkül végig hallgatni....

2013. szept. 18. 20:55
 17/25 Szergej55 ***** válasza:
2013. szept. 18. 21:17
 18/25 anonim ***** válasza:
A Children of Distance fiúbanda ugyebár. :D
2013. szept. 18. 21:22
 19/25 A kérdező kommentje:
Szergej, vagy mi a farkam vagy te, neked akkor nincsenek érzései
2013. szept. 18. 21:25
 20/25 Szergej55 ***** válasza:
Kultúrából van még mit behoznod, kedves kérdező, vagy ki a fákker vagy te.
2013. szept. 18. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!