Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fiú/pasi, aki nem tartja szánalmasnak, fölöslegesnek ezeket?
Szerelmes idézetek, versek, dalszövegek írása/küldése, romantikus képek, fába/egyéb helyre vésni a másik nevét....
Children of Distance és hasonló zenéket hallgatni, és átérezni, ha úgy van, sírni rajta.... Meghatódni.... És elhitetni magával, hogy a másikhoz is eljut a dolog (persze tudni hogy nem...de mégis hinni....)
szia :)
én nemtartom ezt feleslegesnek söt én ilyen vagyok :)
aki erre azt mondja hogy nyálas b*zi erre azt mondhatom hogy együttérzö vagyok a fogyatékosokkal is ;)
ha netán szeretnél beszélgetni irhatsz :) 17/F
estét.
létezik elvégre indián síugró is van..
idézetek képek stb: ha ezt úgy érted h facebookon beposztolod a nagyvilágba akkor igen ez SZÁNALMAS jó nagy betűkkel ha privát üzenetben teszed akkor ESETLEG tolerálható [pasi függő] magával a szándékkal nincs bajom csak a megvalósítással. szóban is lehet ezt csinálni :)
fába vésés: károsítja a fát [mily meglepő.] ne csináld!
a mondanivalója amúgy nekem tetszik csak nem m1 hova vésed. pl első bnőm konkrétan az alkarjába véste :D 1. veszekedés: chalange accepted :D
CoD [LoL :D oké abba hagyom..]: tök m1 milyen szerelmes dal. ajánlom figyelmedbe: prosectura fazonra nyírt pinájú lány c. igen megható dalát :D /mondanivaló ugyan az csak punk zene :D/
sírni 1 számon: fizikailag képtelen vagyok rá. bár férfiasan bevallom h az Armageddon utolsó 15 percét sosem bírom ki "gombóc a torkomban" érzés nélkül.
Utolsó: az alkaros dologgal sem mondtál újat, a dalt meg köszi, de ismerem...
Tekintsünk el a C.o.D.-tól, komolyabb irány:
Benkő Péter Titkos szeretők c. filmhez írt dalait sem bírom ki, hogy ne érezzem a szememben,mintha citromot csavarnanak....
az alkaros dolog: azt ne mond h meglépted mert neten keresztül pofozlak fel :D komolyan ki csinál már ilyet.. anno úh de kiakadtam a csajra.
aki ismeri és szereti a secturát rossz ember nem lehet :) bár az örök kedvenc mindig is alvin és a mókusok - romantika lesz:)
miért nem bírnak ilyen idézeteket spamelni facen:
"Álmomban együtt voltam egy virágos réten veled,
Két kezemben ott tartottam jéghideg fejed.
Mellettem ott volt a fűben mind a két szemed,
Mért vágtam le? Most foghatnám bársonyos kezed.
Levágtam a lábaid is a combodnak tövénél.
Felvágtam a hasfalad a nadrágszíjad övénél.
A rét közepén kifordult csillogó beled,
Megérezhették, mert rögtön rászálltak a legyek."
most mondjátok h nem zseniális :D na meg iszonyat poén.
Ilyenből max amin nevetni tudtam, Fejbőrtől a Csiba Te Liba....
de mivel rap téren vagyok jártasabb, nem az én világom.
Most van egy szám, ami nagyon megfogott, de azt se tudom sírás nélkül végig hallgatni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!