Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beköszöntött már láthatóan az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beköszöntött már láthatóan az ősz. Tényleg magányosabbakká válunk ilyenkor?

Figyelt kérdés

Magamon érzem, aki imád egyedül lenni és nem bírja a kapcsolatokat, noha volt már, és nem rég ért véget, hogy ilyenkor bújósabb vagyok, nehezebben foglalom el magam

(mert kint már vagy esik, vagy nagyon hideg lett), és jobban vágyok társaságra.

2013. szept. 18. 17:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Depresszívebbé válik a hangulatunk,a szervezetünk kevesebb napfényhez,vitaminhoz jut,nincs lehetőségünk kint lenni a szabadban,így kicsit magunkba zárkózunk,ezáltal több időnk jut az agyalásra.Aki pedig sokat gondolkodik,annak előbb-utóbb hiányérzete támad,automatikusan vágyni kezd a szeretetre és a társaságra.Legalábbis a legtöbb embernél így működik,főleg a nők esetében.Amikor egyedül voltam,a rossz idő beköszöntével nekem is megnőtt a szeretetigényem.Szóval szerintem ez tök érthető és átlagos jelenség.
2013. szept. 18. 17:44
 12/20 anonim ***** válasza:
Én igen, de első sorban azért, mert a "nyári barátom" se szó se beszéd lelépett. Az időjárás meg csak rátesz a hangulatomra.
2013. szept. 18. 18:35
 13/20 anonim ***** válasza:
igen de csak míg nem jön ki a fifa 14 azután már nem lesz gond
2013. szept. 18. 19:17
 14/20 A kérdező kommentje:

12#: sajnálom..hülye pcs.

13#: örülök, hogy neked ennyi elég a boldogságoz :D

2013. szept. 18. 19:18
 15/20 anonim ***** válasza:
Ilyen ez az évszak sajnos.Szexelős időszak.Bár a nyár is.:D
2013. szept. 18. 19:33
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát, amíg magányos voltam, addig nálam teljesen mindegy volt milyen az idő. Szóval nálam nem függött össze a két dolog. Én inkább a nyarat, a meleget , mikor meg lehet sülni, na azt utálom a mai napig. Bár a magány már 24 éves koromban elhagyott szerencsére.

Nem szomorkodni!Az a csúnya magány téged is el fog hagyni:)

27/N

2013. szept. 19. 04:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Talán úgy lenne,de remélem,hogy ezt most sikerül kikerülnöm :)
2013. szept. 19. 05:07
 18/20 anonim ***** válasza:
13 vagyok nem igazán elég de mivel csajt lehetetlen szerezni így az is megteszi a 13mal is letoltam 3500 meccset itt olyan 4000 a cél :)
2013. szept. 19. 17:26
 19/20 A kérdező kommentje:
Tán kedves, hogyha nem lennél ekkora kocka, lehet könnyebb lenne ;) Bár ezt csak a kommentjeid alapján szűrtem le.
2013. szept. 19. 17:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Én sok mindent tettem érte de hiába inkább leszerződtem Abrapapához :D
2013. szept. 19. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!