Napok óta görcsöl a hasam, és ma beköszöntött a hasmenés mit tegyek?
Figyelt kérdés
Napok óta görcsöl a hasam és naponta járok wc-re a fájdalom kibirható de ma hasmenésem is lett ma már 2x nagy wc-zek.
Úgy történt hogy semmi bajom nem volt ma csak a görcs és pár óra múlva már szaladtam a wc-re mert éreztem hogy nagyon kell!
Egypk kb 3-5 naponta szoktam kakálni.
Mit tegyek?talán a rossz étrendemtől van?
ma csak levest és fagyit ettem,hetek óta nem étkezem rendesen csak éddeséget és nasikat meg rengeteg ásványvízes limonádét eszek-iszok.
2013. jún. 24. 19:29
1/1 anonim válasza:
Inkább valamim vírus kapott el. Most nagy "divat":)
Diétázzál,igyál sok folyadékot és vegyél be Smecta port,ill. valamilyen probiotikumot. Ha ettől nem jön rendbe 2-3 nap alatt, menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!