Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Benneteket nem háborított fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benneteket nem háborított fel a www.viszony.hu oldal megjelenése?

Figyelt kérdés
A minap youtube-on reklámként futottam bele az oldal hirdetésébe. Azt hittem először nem jól hallok, mikor a szlogenjüket hirdették: "Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne lépj félre!" címmel. Mint kiderült az oldal kifejezetten párkapcsolatban élőknek készült, akik szeretőt keresnek. Nagyon durva. Nem vagyok prűd, de ez nekem sok, nem tudom megemészteni, hogy ennyire divat lett manapság a hűtlenség, hogy üzletet csinálnak belőle. Szomorú, hogy a hűség manapság sok ember számára értékét veszítette, és hogy ilyen hazug, felszínes életvitel gyakorlását helyezik középpontba.:(
2013. szept. 18. 15:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mindig is volt félrelépés, és mindig is lesz. Esetleg nem derült ki, vagy ha kiderült, akkor sem volt válás, mert az k_rva nagy ciki volt.

Mindig is voltak kerítők, fehérmájú nők és szoknyavadász férfiak, prostituáltak, nemi betegségek. Ezek nem a mai kor találmányai.

Semmilyen statisztika nem támasztja alá, hogy a mai ember hűtlenebb a réginél.

2013. szept. 18. 16:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez csak egy partnerkereső oldal, ami kifejezetten azokra épít akik a kapcsolatból mennének félre. És gondolom itt az a lényeg, hogy nem keres új kapcsolatot.

Igazándiból bármelyik másik társkereső oldal is alkalmas a félrelépésre.

Inkább csak pofátlan, hogy ennyire felhív a félrekúrásra.

Aki félre akar lépni az megteszi.

Ha szolgáltatást is adna jó pénzért, hogy alibit gyárt a félrelépő feleknek. Na az már más. Az tényleg undorító lenne.

2013. szept. 18. 16:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Azt kell nyújtani, amire igény van :)
2013. szept. 18. 18:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Engem nem haboritott fel, mivel mindezidaig nem is hallottam rola...
2013. szept. 18. 21:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Megoldás: AdBlock :)

Én speciel most hallok róla először, de azt ne felejtsük el, hogy amire nincs kereslet, ott nincs kínálat sem.

2013. szept. 18. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!