Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Bolond" a csaj, mit tegyek?
Van egy többéves kapcsolatom, időnként kalandozok ez mellett. Egy hónapja kb kialakult egy munkahelyi viszonyom egy lánnyal, viszont ő sokkal többet akar tőlem, mint én tőle, annak ellenére, hogy az elején lefektettük a játékszabályokat. Engem megrémítenek az ő érzelmei, viselkedése. Szeretnék kiszállni ebből a kapcsolatból, részben, mert én nem vágyom arra, amire ő és nem szeretnék az érzelmeivel sem játszani. A gond abban rejlik, hogy akármennyire is próbálom, mindig egy lépéssel közelebb kerülök a szakadékhoz, pedig az ellenkezője lenne a célom.
Aki már volt hasonló helyzetben, adhatna tanácsot. A lányról tudni kell még, hogy akaratos és nem kevés mentális problémával is szenved...
Önjelölt erkölcsrendészek és feminista igazmondók mellőzzenek!
valahogy rá kell akasztanod másra
nem lesz egyszerű
2.: A szakadék a munkatársam. Kb ezzel jellemezném. Akárhogy akarok kiszállni ebből, egyre csak mélyebbre kerülök.
Amúgy meg odaírtam, hogy az erkölcs nagyjai ne írjanak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!