Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket nem háborított fel a www.viszony.hu oldal megjelenése?
Figyelt kérdés
A minap youtube-on reklámként futottam bele az oldal hirdetésébe. Azt hittem először nem jól hallok, mikor a szlogenjüket hirdették: "Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne lépj félre!" címmel. Mint kiderült az oldal kifejezetten párkapcsolatban élőknek készült, akik szeretőt keresnek. Nagyon durva. Nem vagyok prűd, de ez nekem sok, nem tudom megemészteni, hogy ennyire divat lett manapság a hűtlenség, hogy üzletet csinálnak belőle. Szomorú, hogy a hűség manapság sok ember számára értékét veszítette, és hogy ilyen hazug, felszínes életvitel gyakorlását helyezik középpontba.:(2013. szept. 18. 15:52
1/15 anonim válasza:
Amit nem ismerek, az nem háborít fel.
2/15 anonim válasza:
Ennyire elkurvult a világ. Inkább szomorú.
3/15 A kérdező kommentje:
Ezt mire érted pontosan?
2013. szept. 18. 15:54
4/15 anonim válasza:
Nekem ugyan mindegy, mert úgyse se lesz senkim...Tehát nem kell félnem a megcsalástól, ha már mindenképp a pozitív oldalát akarom nézni. XD
5/15 A kérdező kommentje:
Már mint az 1. válaszolótól kérdezem.
2013. szept. 18. 15:54
6/15 anonim válasza:
Hallottam az oldalról, de nem nézek ilyen szarokat. Erre értettem. 1-es voltam.
7/15 anonim válasza:
Nem ismerem az oldalt, de amit leírtál, attól kedvem támadt baltás-gyilkost játszani.
8/15 anonim válasza:
Igen, mert régen sosem léptek félre az emberek, csak az ilyen oldalak hatására van házasságtörés.
9/15 anonim válasza:
Lassan már párkapcsolat sem lesz, csak mint az állatok, mindenki du*g majd mindenkivel. hogy mivé fajul ez a világ...
10/15 A kérdező kommentje:
Nem azt akartam ezzel mondani, hogy biztosan az oldal hatására lett több a félrelépés, és hogy régen ilyen nem volt. Hanem hogy felháborít, hogy ennyire természetesnek számít a megcsalás, és ahelyett, hogy a megbecsülést, a valódi értékeket próbálnák az amúgy is már eldurvult világba "visszahozni", inkább az ellenkezőjét hirdetik. Na, mindegy. Próbálom magam nem felhergelni ezzel. Én maradok akkor is annál a nézetemnél, hogy ha szeretek valakit, nem bántom meg. Ha pedig már nem működik a kapcsolat, inkább szakítok vele, minthogy a háta mögött mással "kavarjak".
2013. szept. 18. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!