Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat 14 évesen. Vélemény?
Július közepén, az egyik barátnőm összeismertetett egy fiúval skype-on. Egyszer ennél a barátnőmnél aludtam és aznap egész éjjel, hajnalig kamoztunk a fiúval. Nagyon meg tetszett nekem. Vicces volt, jófej, aranyos. Ez volt augusztus 3-án.
Azóta minden egyes nap beszélgetünk, nem is keveset. Hol csak irogatunk, hol hívásban vagyunk, hol kamozunk is. Természetesen az utóbbit szeretem a legjobban. Amikor meglátom az arcát, a cuki kis göndör fürtjeit, amikor mosolyog...
Mindent megbeszélünk egymással. Bármit elmondhatunk egymásnak, megbízunk a másikban. Tudunk hülyülni, de sokszor beszélünk arról, hogy mi lesz, amikor végre találkozunk. Nagyon várom a decembert, akkor jön Magyarországra. Ja igen, ugyanis ő Írországban lakik, ami valljuk be "kicsit" messze van.
Biztosan hülyén hangzik, de én már most szeretem őt, és tudom, hogy nekünk van közös jövőnk és nagyon sokáig lennénk együtt.
Tudnátok erről véleményt mondani?
Szerintem ennyi idősen nem fog összejönni. Ha felnőttek lennétek, és lenne saját keresetetek, akkor talán.
Mondjuk én beleszerettem 13 évesen egy 440 km-re élő srácba, és most, 4 év után is őt szeretem. Pedig egyoldalú, mégse tudok lemondani róla...Jó sokat vártam amúgy a valóságbeli találkozóra, de nagyon megérte várni rá...Csodálatos volt.
Figyelj, lehet, hogy a kapcsolat nem megy, de haverkodni, kamozni, telefonálni attól még lehet, aztán ki tudja, pár év múlva mi lesz belőle. Lehet, hogy mással jöttök össze, de az is, hogy egymással végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!