Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hétig a barátomnál leszek, hogy tudnám ezeket megoldani? :O
szóval az olyasmiket mint a szellentés,nagyvécézés,böfögés..
nem voltunk még huzamosabb ideig együtt és nem szeretném ha hallaná/látná/érezné
Ti ezt hogyan szoktátok megoldani?
Szerintem fiatal is vagy,meg nem is régóta vagytok együtt.Ekkora még feszengőbb az ember,de ha a párod már ereszti magát előtted,akkor te is nyugodj meg és lazíts.
Persze ne kakilj a párnájára,de ha pl. elmész wc-zni gondolom nem akar senki rád nyitni,meg nem akar elkísérni :D Szóval elmész wc-re és elintézed a dolgod.Pukizni lehet halkan is,legalább is nekem megy,viszont miután a párom sorozatban teledurrogja a szobát jó hangosan és még büszke is rá,ezek után én sem fogok kimenni.
Büfögni szoktam előtte,ez számomra nem okoz gondot :D
Egy felnőttnek ez természetes.
De feszültség oldó lehet ha már kiszökik / eldurran, akkor valami vicces beszólás:
Büfinél:
"Upsz, ez kihallatszott?"
Pukinál:
"De recseg ez a padló!" (küszöb, szék, fotel, ágy...)
"Buksi kiszökött!"
"Hát ezt ki engedte ide?"
"Önolvasztós a hűtőd?"
"Na most ledöntöttem az első falat a jaj-de-kínos listán. Most mi lesz? Pakoljak?"
Vagy öleld meg, aztán fogd rá, hogy "ezt most jól kiszorítottad belőlem."
Vagy találj ki valamit ami humoros is, nem csak az én bénaságom :)
Ha nevettek, vicc lesz és nem kínos.
Én is ebben a helyzetben voltam, előző kapcsolatomban is, most is. Előző kapcsolatom 6 évig tartott, párom már "pukizott" előttem (már amennyire a fiúk "pukiznak", enyhe kifejezés :D ), de én meghaltam volna a szégyentől, tudom, butaság, de ez van. Aztán amikor már hosszabb ideje együtt voltunk, elkezdett viccesen szivatni azzal, hogy álmomban pukiztam, aztán ezen elhülyéskedtünk, nem volt baj.
Mostani párommal együtt élünk, de ez még nem több éves kapcsolat. Pukiszabadság nincs még a részemről :D, de ő nyugodtan, engem ez sosem zavart a fiúknál :) A wc-témát úgy oldom meg, hogy vagy miután elment dolgozni, vagy este, mikor zuhanyozni megyek, ugyanis a fürdőben van a Wc. Nyilván tisztában van vele, hogy nekem is vannak szükségleteim, de nem froclizza a dolgot, és én sem.
utolsó válaszoló, ez remek volt! :D
"Na most ledöntöttem az első falat a jaj-de-kínos listán. Most mi lesz? Pakoljak?"
23/N
Olyan furcsák ezek a hangosítsd fel a tévét/menj ki az udvarra tanácsok :D Szerintem ezzel pont hogy felhívja a figyelmet arra, amit amúgy senki nem venne észre.
Most így elképzelem, hogy minden nagy vécézés előtt felkapcsolom a tévét, rádiót...Gyanús lenne nagyon :D
Böfögni jobb esetben nem kell, ha mégis, akkor csukott szájjal egyáltalán nem hallatszik és nem is ciki.
Szellentés, visszatartod ha még nem mersz előtte és akkor engeded el mikor nincs a környéken vagy mikor wc-re mész, akár csak ezért vagy pisilni. (a fiúk nem szokták forszírozni miért mászkálsz mondjuk óránként, kétóránként wcre rövid időre)
Nagywc, hát ez már egyéni dolog. Nekem pl barátoméknál nagyon sokáig nem ment. Frusztrált, hogy idegen hely és meghallanak bármit vagy utánam bemegy valaki és de ciki. Mióta együtt lakunk nem érdekel, pedig ha épp nem csinál a kinti ember valami hangos tevékenységet mindent lehet hallani. (éljenek a csobbanós wc-k) De amúgy akár ha tudod időzíteni (minden reggel, minden este, stb) és nem ihlet alapján mész (amikor épp kell) akkor pl hamarabb kelsz mint ő, vagy mondjuk amíg borotválkozik (ha külön van a fürdő és a wc) vagy ilyesmi. Légy kreatív ha még nem mered ezt a lépcsőfokot átlépni :)
Egyébként nagyszülő korabeliek mondták mindig azt, hogy addig nem beszélünk kapcsolatról amíg nem fingtak egymás előtt. :D
23 N
Én is elég szorongós fajta vagyok. Nagyvécézésnél mindig mondom barátomnak, hogy hallgasson már zenét, vagy gitározzon, vagy valamit csináljon, mert megzavarodok :D Pont a nagyszoba mellett van a WC, így elég szerencsétlen a helyzet, de elejétől fogva így csináltuk, 1 éve, hogy együtt vagyunk, de még mindig szoktam neki mondani. :D
A többi az már nem téma, véletlen kicsúszik egyszer, jót nevettek rajta, utána már egyáltalán nem gáz.
De egyébként ezeket is a WC-n. Böfögést pedig lehet halkan is rendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!