Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány hova hívhat randira egy iwiw-en megismert fiút? 15/L
Mennyetek el közösen megnézni a This is it-et közbe hallgassatok zenét mobilon nézzétek ahogy balhézik a Ferencváros és vegyétek az egészet bulinak. :D Viccet félre rakva:
Fagyizni, sétálni, parkba passzolgatni. Később együtt meccset nézni a tvbe:) ( Játszani vagy nézni szeretitek-e nem tudom )
14F
Most mondok valamit. MSN -en nincs égés. Érted? Ha azt mondod neki, hogy szőrös a pin@'d, akkor sem égsz. Csak, ha te úgy érzed. Ha van bőr a képeden, akkor nem. Ha nincs akkor igen. Hívd el, ne legyél már beszari. Engem sosem hív el senki, de örülnék neki... Én sem hívtam még el senkit sem, sosem... Ez a lényege ezeknek a 'gyors kommunikációs' eszközöknek, hogy nem égsz, nincs semmi hátrány. Max. letiltod, elfelejted, azt kész.
Üdv, bakter
a this is it-et már mindketten láttuk azért kérdeztem h hova hívjam el de am. sztem elhívom majd 1 meccsre :D
huszár-telep??:O
nem ismerjük mi egymást?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!