Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja a barátnőm azt, hogy ha az iwiw-en bejelöl egy lány, akinek a jelölését a tudtom nélkül a párom törli, és utána szemrehányóan kérdezgeti, hogy ki ez a "kurva"?
Figyelt kérdés
28 éves fiú2008. aug. 25. 21:06
1/11 anonim válasza:
A barátnődnek hozzáférése van az iwiw-fiókodhoz? A kérdésre válaszolva: egyszerűen féltékeny.
2/11 anonim válasza:
Rettenetesen féltékeny. Jó úton halad, hogy teljesen a fejedre nőljön. Beszélj vele, hogy azért ilyet nem kellene csinálnia, kérdezze meg, hogy ki az és kész. Bízzon meg benned. Érdekes, hogy ha valaki ilyen féltékeny a párjára, akkor mindenki más, akit ismer, az kurva lesz... :-S
3/11 anonim válasza:
Mert tudja a jelszót a belépéshez. Változtasd meg, és ne közöld vele, akkor többé nem fog előfordulni. Amúgy meg válassz egy okosabb nőt.
4/11 anonim válasza:
nem bízik sem benned, sem magában, és rettentően féltékeny. az ilyen nagy féltékenységnek szokott lenni valami előzménye akár az ő életében kár a kettőtökében. próbálj meg vele beszélni, több dolgot elmesélni magadról, hátha az segít.
5/11 anonim válasza:
énis tudom a barátom jelszavát iwiwre, egyszer nem volt ideje elolvasni a levelét, megkért engem hogy olvassam el hogy mi van benne, mondtam neki hogy nem szívesen túrkálok a levelei között és inkább nem olvasom el.
attól hogy együtt vagyunk, őis éli a saját kis életét és énis. Mondd meg neki hogy az hogy bejelölt egy lány, még nem azt jelenti hogy megcsaltad vele, vagy meg fogod, ennyi erővel a 300ismerősöm közül 190nel összefeküdhetnék..
beszélgess el egy kicsit a barátnőddel! Vagy pedig nézegesd az ismerőseit és kérdezd hogy kiez a hímringyó? :D
6/11 anonim válasza:
Mert hülye? Mert megcsal és automatikusan azt gondolja te is? amúgy ismerős helyzet, legjobb barátom volt barátnője is ezzel kezdte... Aztán letiltott minden nőnemű ismerőst az MSNjéről (beleértve a srác nővérét is), törölte az adatlapjait a közösségi portálokról, majd a fiúk szortírozását is elkezdte (ez kurvázik, ez nem szimpatikus, ez rossz hatással van rád). Szerintem beszélj vele, esetleg csináld te is ugyanezt... Hátha használ... Ha nem, jobb megszökni mielőtt késő.
7/11 anonim válasza:
Mert féltékeny. Gondolkozz el azon, hogy adtál-e erre okot. Ok nélkül sokkal kisebb az esély a hasonló jelenetekre.
8/11 anonim válasza:
Szerintem valassz uj jelszot es uj baratnot is.Az ilyen csajok ra tudnak menni az ember idegere,es soha nem fog megbizni benned,allandoan ellenorizgetni fog,hogy miert kestel,miert nem jottel hamarab,miert nezted azt a lanyt ugy meg az utcan...stb stb stb. 28 eves vagy,neked mar mas baratno utan kell nezned,akiben megtalalod a masik enedet,nem egy hisztis kislanyt.
9/11 anonim válasza:
Valóban féltékeny. Sürgősen tárgyaljátok meg a dolgot!
10/11 anonim válasza:
Kedves utolsó! Nézd meg, mikori a kérdés! :P Szerintem azóta már nincsenek együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!