Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok magamnak senkit, mi lehet velem a baj? (bőv. Lent)

Azért kapsz ennyi választ mert odaírod hogy 16 éves vagy és az a kedvenc korosztálya mindenkinek.
Engem is annyi idősen szerettek.

Mondjuk szerintem bulikban is vannak rendes srácok, mondom ezt úgy hogy én nem járok. Ha minden képp kapcsolatot akarsz először tisztázd magadban, hogy mire is van szükséged vagy esetleg érdemes e belevágni.
Sok szerencsét.
u.i. hogy én nem lakom Pesten... :))

Csak azt mondom, hogy nagyobb eséllyel talál őszinte srácot olyan helyen, ahol nem issza le magát az ember..
Ez a baj az ittas ismerkedéssel.
Mit lehetne abból kihozni, hogy egy félrészeg pali odamegy az emberhez és "felkéri táncolni", vagy leszólítja?
Szerintem egyéb, nem-ivós helyeken sokkal frappánsabb felkéréseket lehet kapni, olyanokat, amiket nem az alkohol indukál.

Pesten szerintem nem para, bar pasizni nem tudom, hogy kell, csajozni viszont nem nehez, sokkal tobb a lehetoseg, mint mondjuk videken (tapasztalat, videkrol jottem Pestre egyetemre). Ja es ha nem discoban, etc. ismerkedsz, szerintem nem gond osszejonni egy normalis sraccal, aki nem csak megdugni akar.
19/F

17F vagyok, én is kicsit félénk vagyok, lehet emiatt nincs barátnőm
(Bp)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!