Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok magamnak senkit, mi lehet velem a baj? (bőv. Lent)

Nem tudom, de én 21 évesen találtam meg az első párom, és ma is tart. Kivártam, amíg teljesen kialakult a stílusom és a személyiségem, és akkor kezdtem randizgatni, amikor már pontosan tudtam, hogy mit akarok.
Szerintem a fiatalok ott bukják el a kapcsolatokat, hogy 13-15 évesen akarnak elérni mindent egyszerre, amikor pedig a saját stílusuk és elképzelésük még ki sem alakult.
Várni kellene.

Hát figyelj, én is voltam így vele, csak én csajt nem találtam, haverjaimra nyomultak a nők, rám meg nem, pedig nem vagyok annyira ronda szerintem, de aztán most ebben a 2 hónapba elég sok lehetőség állt elöttem, ki is használtam naggyából mindet, jöttek újak a gimibe, ott volt a lehetőség :)
Azt tanácsolom, hogy mindig nézz a szemébe, ha hozzá beszélsz, tegnap egy lánnyal beszéltem a buszon, de ő csak előre bámult, nagyon idegesített :) És ne legyél félénk :) Sok sikert!

Szerintem nincs veled semmibaj egyszerűen még nem talált rád a nagyszerelem,azért vagy zavarba mert mindig azon rágódsz hogy mikor lesz már vmi vkivel de sztem ne erőltesd,a legváratlanabb pillanatban fog betoppani:):)
és ez a: alig 1 hónapja szakított a barátjával és máris talál magának mást hát az ilyen lányok nem szerelemből járnak 1 hónap után újra..
nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) nem is számítottam hirtelen ennyire.. =)
Tudom,tudom sokan mondták,hogy ne erőltessem de akaratom ellenére, nem telik el úgy nap h ne gondolnék arra dejó lenne egy normális fiú :( Tényleg sokszor, mintha bennem lenne a hiba, nemjut eszembe semmi mit tudnék mondani ..:/ de próbálom megfogadni a tanácsaitokat, és még egyszer köszönöm :)

ha fejér megyei vagy közeli vagy vegyél fel msnreXD
16f

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!