Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráhagyjam vagy visszaszólalkozzak?
A közös facebookra kaptunk párommal egy üzit a csajtól akivel összevesztünk a profilképes fotó miatt amit ő kitett úgy hogy az én párommal és haverjával pózol.
Na lényeg annyi hogy kölcsön kértek egy szerszámot hetekkel ezelőtt és nem akarták visszahozni.
És azt írta a csaj hogy a férjét nem engedi ide elhozni a szerszámot mert én itt vagyok és én tiltom a férjem ő tőle.
Menjen el ő egyedül mert én oda be nem tehetem a lábam.
Túl reagálja a csaj , annyira fáj neki hogy kitöröltük a facebookrol hogy végig van sértve.
A lényeg az hogy ő azt hiszi hogy én vagyok a ludas és én nem engedem át a férjemet ,oda megy ahova akar csak látja rajtam hogy nekem nem tetszik és nem megy.
Na ez idegesít engem hogy nekem ne higye hogy én nem engedem, lássa tisztán a dolgokat.
Elég gyerekes dolog sőt egy 30 év fölötti nőről beszélek.
És még alkalmam sem volt összeszólalkozni vele mert mire kifejeztem volna magam addigra letiltott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!