Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráhagyjam vagy visszaszólalkozzak?
A közös facebookra kaptunk párommal egy üzit a csajtól akivel összevesztünk a profilképes fotó miatt amit ő kitett úgy hogy az én párommal és haverjával pózol.
Na lényeg annyi hogy kölcsön kértek egy szerszámot hetekkel ezelőtt és nem akarták visszahozni.
És azt írta a csaj hogy a férjét nem engedi ide elhozni a szerszámot mert én itt vagyok és én tiltom a férjem ő tőle.
Menjen el ő egyedül mert én oda be nem tehetem a lábam.
Túl reagálja a csaj , annyira fáj neki hogy kitöröltük a facebookrol hogy végig van sértve.
A lényeg az hogy ő azt hiszi hogy én vagyok a ludas és én nem engedem át a férjemet ,oda megy ahova akar csak látja rajtam hogy nekem nem tetszik és nem megy.
Na ez idegesít engem hogy nekem ne higye hogy én nem engedem, lássa tisztán a dolgokat.
Elég gyerekes dolog sőt egy 30 év fölötti nőről beszélek.
És még alkalmam sem volt összeszólalkozni vele mert mire kifejeztem volna magam addigra letiltott.
"Elég gyerekes dolog sőt egy 30 év fölötti nőről beszélek. "
Már bocs, de facebook profilképen összeveszni mégis mennyire felnőtt dolog?
"Túl reagálja a csaj , annyira fáj neki hogy kitöröltük a facebookrol hogy végig van sértve. " - nem azt írtad, hogy ő tiltott le?
bonyolult egy életed lehet
Ez az hogy én csak kértem vegye le mert zavar..Erre ő dühödött be és ő van felháborodva.
mi nem voltunk barátnők soha csak beszélő viszonyban voltunk.
Azé nem bánnám ha tudná hogy nem körülötte forog a világ és nem én vagyok az aki tiltja tőle a férjem.
Azóta már kitörölte a ne csak a profilképét hanem az egész oldalát és készített egy másikat más néven és arról írt a páromnak utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!