Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ráhagyjam vagy visszaszólalkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráhagyjam vagy visszaszólalkozzak?

Figyelt kérdés

A közös facebookra kaptunk párommal egy üzit a csajtól akivel összevesztünk a profilképes fotó miatt amit ő kitett úgy hogy az én párommal és haverjával pózol.

Na lényeg annyi hogy kölcsön kértek egy szerszámot hetekkel ezelőtt és nem akarták visszahozni.

És azt írta a csaj hogy a férjét nem engedi ide elhozni a szerszámot mert én itt vagyok és én tiltom a férjem ő tőle.

Menjen el ő egyedül mert én oda be nem tehetem a lábam.

Túl reagálja a csaj , annyira fáj neki hogy kitöröltük a facebookrol hogy végig van sértve.

A lényeg az hogy ő azt hiszi hogy én vagyok a ludas és én nem engedem át a férjemet ,oda megy ahova akar csak látja rajtam hogy nekem nem tetszik és nem megy.

Na ez idegesít engem hogy nekem ne higye hogy én nem engedem, lássa tisztán a dolgokat.

Elég gyerekes dolog sőt egy 30 év fölötti nőről beszélek.

És még alkalmam sem volt összeszólalkozni vele mert mire kifejeztem volna magam addigra letiltott.

2013. szept. 16. 13:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

"Elég gyerekes dolog sőt egy 30 év fölötti nőről beszélek. "

Már bocs, de facebook profilképen összeveszni mégis mennyire felnőtt dolog?

2013. szept. 16. 13:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, h ezt a facebookot miért kell annyira komolyan venni... Gyerekes viselkedés mindkettőtök részéről, már ne is haragudj. Volt valami dühítő abban a képben, vagy csak simán annyi, h együtt "pózoltak" rajta?! Szerintem hagyjátok békén egymást!
2013. szept. 16. 13:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem visszaszólalkozzak, hanem VISSZASZÓLJAK-E?
2013. szept. 16. 13:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Miért te mennyi vagy?? Nem tudom a korodat, de te sem viselkedsz felnőttek módjára, ha egy sz*ros profilképen kiakadsz...-.-
2013. szept. 16. 13:53
 5/11 anonim ***** válasza:

"Túl reagálja a csaj , annyira fáj neki hogy kitöröltük a facebookrol hogy végig van sértve. " - nem azt írtad, hogy ő tiltott le?

bonyolult egy életed lehet

2013. szept. 16. 13:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Gyerekesek vagytok mind.Tudod még a kérdésedet olvastam,azt hittem komolyabb dologról van szó.Ti nagyon ráértek.
2013. szept. 16. 13:59
 7/11 A kérdező kommentje:

Ez az hogy én csak kértem vegye le mert zavar..Erre ő dühödött be és ő van felháborodva.

mi nem voltunk barátnők soha csak beszélő viszonyban voltunk.

Azé nem bánnám ha tudná hogy nem körülötte forog a világ és nem én vagyok az aki tiltja tőle a férjem.

Azóta már kitörölte a ne csak a profilképét hanem az egész oldalát és készített egy másikat más néven és arról írt a páromnak utána.

2013. szept. 16. 13:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha a párod meg keresi a társaságát, akkor nem a csajjal kell elbeszélgetned...
2013. szept. 16. 14:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Inkább tanulj meg magyarul utána "szólalkozzál vissza" másnak.
2013. szept. 16. 14:01
 10/11 A kérdező kommentje:
De ő tiltott le elsőnek írás közben az én oldalamról, de a párom és én közös oldalról is letöröltük amire ő nem számolt.
2013. szept. 16. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!