Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavar titeket, ha az exetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar titeket, ha az exetek túl hamar lép túl rajtatok, túl hamar lesz új párja?

Figyelt kérdés
mondjuk 1 hónap után, mint az én esetemben. bár én szakítottam, zavart, hogy nekem azt mondta, örökké szeretni fog és minden nap sír, de pár hétre rá már új csajba szerelmes... titeket ez nem zavar?
2013. szept. 15. 21:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én úgy voltam vele, hogy legalább előbb legyen állandó párom.:D

amióta férjhez mentem, az egyetlen ex akit tényleg exnek is lehet hívni, (a kapcsolat tovább tartott 6 hónapnál) pont pár hónapja talált meg fbn és írogatott, hogy én hogyhogy férjhez mentem , és gondolok e még rá meg ilyenek. És hogy ő milyen magányos.

Viszont volt olyan is, hogy utánam az exnek pl nem volt csaja , és rám megsértődött amiért az 1 hónapos kapcsolatunk után én már összejöttem valakivel= (ő lett a férjem)

Szóval nem kifejezetten zavart, csak jó érzés volt, hogy én boldog vagyok, ők meg nem......elégtétel a fájdalomért amit okoztak?:)

27/N

2013. szept. 16. 01:31
 12/12 A kérdező kommentje:
7es: nem, nem mindegy! én csak akkor tudok hamar túl lépni valakin, ha a végén már nem voltam belé szerelmes. önbizalom romboló...
2013. szept. 16. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!