Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar titeket, ha az exetek túl hamar lép túl rajtatok, túl hamar lesz új párja?
első: zavar, mert úgy gondolom, ha ilyen hamar túl lépett, akkor vagy nem szeretett annyira, vagy nem voltam neki elég jó, így rögtön talált egy sokkal jobbat.
második: uhh, 8 év után rögtön? 1 hónap alatt? szegény :/
harmadik: megcsalt? :O
negyedik: jó felfogás :)
mit érdekeljen ha vége a kapcsolatnak ?
legyen boldog.
Hasonló helyzetben voltam. Ment a vakítás a szabadságról, meg az szabadon élni akarásról, aztán összejött a kapcsolat vége után 3 héttel egy nálam ezerszer rosszabb emberrel.
Én diplomás vagyok, a választottja pedig egy tulok villanyszerelő.
Én mindenhova elengedtem, nem szabtam meg neki, hogy kivel beszélgethet és kivel nem, sőt még az exével is jóban voltam; a tulok eltiltotta mindentől és mindenkitől. Minden képet megsemmisíttetett és állandóan jelentkeznie kell, hogy mit csinál stb.
Én egy nyugodt ember vagyok, a választottja pedig egy agresszív barom, aki belátható időn belül szerintem a lányt is elkezdi verni. Ráadásul erőteljesen drogozik és iszik, én gyakorlatilag absztinens vagyok.
Igazából zavar ez az egész, mert én nagyon sokat megtettem ezért a kapcsolatért és lecserélt egy primitív bunkóra. Vagy én vagyok ennyire kevés, kapcsolat terén... De legalább egy nálam jobb képűbb és intelligensebbet választott volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!