Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavar titeket, ha az exetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar titeket, ha az exetek túl hamar lép túl rajtatok, túl hamar lesz új párja?

Figyelt kérdés
mondjuk 1 hónap után, mint az én esetemben. bár én szakítottam, zavart, hogy nekem azt mondta, örökké szeretni fog és minden nap sír, de pár hétre rá már új csajba szerelmes... titeket ez nem zavar?
2013. szept. 15. 21:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
a kapcsolat lezárása után nem mindegy neked? :D
2013. szept. 15. 21:40
 2/12 Zakathol ***** válasza:
Az én exem 8 éves kapcsolat után 1 hónappal összejött egy másik sráccal. De. Zavar. Krvára.
2013. szept. 15. 21:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Az egyik exem a szétválásunk előtt 1 héttel jött össze mással. Mi számít "túl hamar"-nak?
2013. szept. 15. 21:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy ő legalább boldog.
2013. szept. 15. 21:42
 5/12 A kérdező kommentje:

első: zavar, mert úgy gondolom, ha ilyen hamar túl lépett, akkor vagy nem szeretett annyira, vagy nem voltam neki elég jó, így rögtön talált egy sokkal jobbat.

második: uhh, 8 év után rögtön? 1 hónap alatt? szegény :/

2013. szept. 15. 21:43
 6/12 A kérdező kommentje:

harmadik: megcsalt? :O

negyedik: jó felfogás :)

2013. szept. 15. 21:43
 7/12 anonim ***** válasza:
62%

mit érdekeljen ha vége a kapcsolatnak ?

legyen boldog.

2013. szept. 15. 21:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben voltam. Ment a vakítás a szabadságról, meg az szabadon élni akarásról, aztán összejött a kapcsolat vége után 3 héttel egy nálam ezerszer rosszabb emberrel.

Én diplomás vagyok, a választottja pedig egy tulok villanyszerelő.

Én mindenhova elengedtem, nem szabtam meg neki, hogy kivel beszélgethet és kivel nem, sőt még az exével is jóban voltam; a tulok eltiltotta mindentől és mindenkitől. Minden képet megsemmisíttetett és állandóan jelentkeznie kell, hogy mit csinál stb.

Én egy nyugodt ember vagyok, a választottja pedig egy agresszív barom, aki belátható időn belül szerintem a lányt is elkezdi verni. Ráadásul erőteljesen drogozik és iszik, én gyakorlatilag absztinens vagyok.

Igazából zavar ez az egész, mert én nagyon sokat megtettem ezért a kapcsolatért és lecserélt egy primitív bunkóra. Vagy én vagyok ennyire kevés, kapcsolat terén... De legalább egy nálam jobb képűbb és intelligensebbet választott volna...

2013. szept. 15. 21:52
 9/12 anonim ***** válasza:
velem is detto ugyanez történt mint veled... Azt éreztem, hogy nem is szeretett, legalább is annyira biztos nem mint ahogy mutatta, meg mondta, eléggé átejtve éreztem magamat. Ez 1 éve történt, most már nem zavar, lehet ő csak ilyen könnyen szerelembe eső típus. Én pont az ellenkezője vagyok, eddig egy embert szerettem, és évek kellettek ahhoz hogy kiheverjem a szakítást. De hát nem vagyunk egyformák.
2013. szept. 15. 21:53
 10/12 kolosszus22 ***** válasza:
Nyugi, jön ő még a te utcádba jó eséllyel. Exbarátnőm kb. fél éve szakított velem (3 évig voltunk együtt), szinte rögtön összejött egy agyatlan, bamba hülyével aki mondott neki 3 szép mondatot, kb. 3-4 hónapig voltak együtt, majd miután vele is szétmentek hirtelen eszébe jutott, hogy maradt nála dvd-m és nagyon vissza szeretné adni, találkoznunk kellene, persze szartam már rá! Szóval most már jó lenne visszajönni, de nálam nincs második esély!
2013. szept. 15. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!