Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátomnak?
Közeledik a karácsony,a barátom névnapja,(Dávid), és születésnapja.Ez a 3 ünnep egymás követi. Milyen ajándékkal állhatnák elő?Tippek, ötletek?! (16/L) (5 hónap)
Előre is köszi

aztabitch :DDDD
vegyél neki egy feliratos felsőt, vicceset. vagy egy márkás felsőt,pulcsit.

Vegyél neki egy KUTYÁT...:D
-ReapeR-23/F

Vegyél neki egy párnát min a te arcod van vagy egy közös kép van rányomtatva:D én is ilyet csináltattam a barátonak:D nagyon örült neki...:D
aztán az se rossz ha veszel neki egy karkötőt
és belegravítoztatod a neveteket..:D
ezek szerintem tök jók mert egyediek, ezekhez hasonlókat nem talál sehol:D szal tudom ajánlani

Az én barátom is Dávid! :-)
Születésnapjára naptárat csináltam közös fotókkal, meg vettem egy ezüst medált a nyakláncára, és egy bonbont. Névnapjára szerintem kerámiafigurát veszek amire rá van írva h Boldog Névnapot, megy megint valami bonbont.Karácsonyra felső,boxer,parfüm,ezüstgyűrű ezek amik közül választani fogok. Mi pont Karácsony előtt leszünk 2 évesek,arra gondoltam h főzök,sütök meg minden.Ezt te is bevetheted bármelyik alkalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!