Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lenne szerintetek ideális az eljegyzés? Amikor már együtt éltek egy ideje, vagy előtte eljegyzés, és utána összeköltözés?
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 00:23
11/14 anonim válasza:
Én is azoknak a táborát erősítem akik azt mondják,hogy jobb először lakva megismerni egymást,aztán az eljegyzés,és így tovább.
Én legalábbis így csinálnám,és ezt tudja a barátom is,bár a hétvégéket együtt töltjük,és voltunk egy hetes nyaraláson is ahol csak mi ketten laktunk együtt,szóval kis gyakorlatunk már van :)
Ja,és az eljegyzést semmiképp sem pár hónap után,hanem minimum egy év együtt járást követően,szerintem. :)
12/14 A kérdező kommentje:
Azt én is inkább évek múltán tudnám elképzelni, de erre sincs recept.
Viszont nem 5-10 év után, nekem az már nagyon késő lenne. :(
Tudom, van akinek úgy a jó, de nem vagyunk egyformák.
2013. szept. 18. 22:49
13/14 anonim válasza:
Mi 3 hónap után összeköltöztünk vagyis egész pontosan én költöztem hozzá, de 2 hetente hétvégén haza szoktam menni a szülői házhoz, 2 év 2 hónapja vagyunk együtt és most kérte meg a kezem igaz nem gyűrűvel, hanem szóban. Közösen választjuk ki a kísérő gyűrűt, amit majd az esküvőig fogok hordani (és persze utána is :) ) és majd az esküvőre vesszük meg közösen a karika gyűrűt. A párommal épp azt beszélgettük, hogy ha nem költöztünk volna össze akkor már rég nem lettünk volna együtt, lehet valakinek korai lett volna, de ez így volt tökéletes így ismertük meg egymást teljesen! Szóval szerintem ez egyén függő is.
14/14 A kérdező kommentje:
Sok boldogságot kívánok! :)
2013. okt. 6. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!