Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok: maradjak a több éve tartó, biztos, de már részemről kicsit kihűlt kapcsolatban, vagy lépjek tovább?
4 éve vagyunk együtt a barátommal, nekem ő volt az első párom minden szempontból. Nagyon különbözőek vagyunk, és ez ennyi idő után már inkább hátrány, mint izgalmas, mert nem csinálunk közös programokat, és már a szex sem az igazi, már nem kívánom.
Ő még mindig szerelmes belém, érzem.
Nagyon becsülöm a barátom, igazi partnerekké váltunk, ott vagyunk egymásnak jóban-rosszban, de azt hiszem, hogy az évek múlásával még jobban kihűlne részemről az egész, viszont félek kilépni egy alapvetően jó kapcsolatból, és azt sem szeretném, hogy neki fájdalmat okozzak.
22 éves lány
"Én maradnék. Próbálnám visszahozni a tüzet a párom iránt. A végsőkig küzdenék a kapcsolatunkért és nem hagynám el semmiért. Nagyon nehéz manapság megfelelő, normális rendes fiút találni."
Számból vették ki a szót ezekkel a sorokkal! :)
Szerintem is maradj...lehet, azért érzed csak így a dolgokat, mert unatkozol...beszéljétek meg, h milyen érzéseid vannak, és próbáljatok tenni közösen ellene, ha olyan rendes a srác, ahogy azt leírtad szerintem tutira helyre fognak állni a dolgok benned is. Egy kapcsolatban, pláne egy hosszabba mindig vannak hullám völgyek, sose lesz egy kapcsolat se olyan, h mindig minden tökéletes, és tényleg ma már egy rendes fiút nagyon-nagyon meg kell becsülni, 20-on évesen is.
Viszont az is igaz, h még nem éltél eleget, de azt együtt is megoldhatjátok, ha igazán akarjátok!
Az me szerintem nem élet, h ha kidobod magad a hús piacra, attól még bölcsebb, tapasztaltabb senki se lesz, ez viszont meg egy hatalmas nagy tévhit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!