Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ferfiak! Melyik szamotokra a 3 legvonzobb es legtaszitobb noi tulajdonsag?
Vonz: kedvesség,odafigyelés,kompromisszum készség
Taszít: lenézés,arrogánsság és amikor folyton fogyózik és emiatt "egészségesen" eszik.
Ki gondolta volna hogy a sok csóró az anyagiasságot is a rossz tulajdonságok közé sorolja.
Szerintem rossz tulajdonság(belső, a külső egyértelmű, nézzen ki jól és ne legyen ápolatlan):ne legyen hisztis, ne akarjon az érzelmeire hatni és így olyat elérni amit nem szeretnék, ne használja a szexet fegyvernek(nálam ez nem is válik be), ne rendelje alá magát nekem, ne ragaszkodjon az elavult szokásokhoz ami a férfi nő helyét illeti, de ez már több mint három így többet nem írok.
A lényeg hogy ne olyan legyen a nő, aki olyannak tekinti a kapcsolatot, hogy az én vagy az ő akaratának kell érvényesülnie. Veszekedés nélkül szépen, érvekkel, meggyőzéssel jussunk közös nevezőre. Az olyan dolgokat nem is mondom mint hűség stb. az azért magától értetődő.
Jó tulajdonságokat nem is írok, mert akiben a fentebb leírtak nincsenek meg, az szerintem megfelelő partner.
Ja és még egy, a legfontosabb talán, ne a szerelemre akarja építeni a kapcsolatot.
Taszít: hiszti, mondanivaló nélküli folyamatos beszéd, önálló éltének hiánya
Vonz: adja meg azt az érzést, hogy minden nap úgy érezzem, hogy másik nővel vagyok; legyen kicsi, akivel szex közben körbe lehet járni a szobát; legyen formás és feszes
Jó: intelligencia, kedvesség, őszinteség
Rossz: ribiség, anyagiasság, hazudozás
Vonzó:
- empátia (a női nem egyik legjellemzőbb pozitív tulajdonsága az empátia és a gondoskodás)
- intelligencia (érzelmi és racionális)
- önállóság (ne nekem kelljen még az utcán azt is megkérdezni, merre van wc ha pisilnie kell, mert neki "oan naon cikis")
Taszító:
- önző, egoista királylányként viselkedés (nem nézem, milyen a pasi, csak azt, hogy milyen hozzám, mit kapok tőle; ha mindez nem a lehető legkényelmesebb, akkor a pasira kenek mindent)
- hisztérikus érzelmi manipulációra való hajlam (a konfliktushelyzetben célozgatás, hangos
hiszti, mosolyszünet és mártírkodás a érzelmek kimondása és felelősségvállalás helyett)
- felszínes érdektelenség (semmi önálló érdeklődés, csak párkapcsolatok, kisbabák, kiscicák és ezek facebookon történő osztogatása, kommentálása)
Vonzó: bohém, okos, csalfa
taszító: lekezelő, buta, felületes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!