Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom már sok ilyen kérdés van, de hogy lépjek túl rajta?
Figyelt kérdés
Igen Ő volt az első barátom, elég csajozós volt, de mellettem megváltozott. Mindig együtt voltunk és nagyon szeretett bármiről lemondott volna értem, de sajnos én ezt nem tudtam értékelni addig, amíg el nem vesztettem. Megváltozott 9 hónapig olyan volt, mint a filmekben most meg lájkolgatja a lányok képeit, írogat nekik, nem hív fel, nem akar már velem annyi időt tölteni. Tényleg annyira megváltozott rá sem ismerek! Nem tudom mi legyen... Tudom hibáztam. Szerintetek el kéne felejteni? Ha igen hogyan?2013. szept. 12. 19:54
2/6 anonim válasza:
-.- "Tudom hibáztam" Mégis hol??
3/6 anonim válasza:
Valaki mással,de hány évesen is történik is ez veled? Majd idővel elfelejted, ennyi.
4/6 A kérdező kommentje:
16 vagyok 3-4 hónap és 17.
2013. szept. 13. 17:56
5/6 anonim válasza:
Tényleg csak idővel. De a Facebook nézegetés nagyon megnehezíti ám a felejtést! Nem tudod úgy beállítani, hogy ne jelezze ki neked az aktivitásait? Én ezt csináltam ha felejteni akartam. (Persze, törölhetnéd is az ismerőseid közül, de nyilván nem akarod. Ezért javasoltam az átállítást.)
De komolyan mondom, hogy nem lehet úgy túllépni valakin ha a FB-on nézegeted, és ahányszor mást likeol, összefacsarodik a szíved!!
6/6 A kérdező kommentje:
De miért van az, hogy, amikor megkérem, hogy felejtsük el egymást. Nem érti és felhív azzal, hogy szeret? Nem akar találkozni csak felhív. De akkor miért?
2013. szept. 17. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!