Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom tovább! Mit csináljak, hogy túl lépjek végre rajta?
Figyelt kérdés
3 éve szerelmes vagyok egy lány, de már nagyon durván. 3 évvel ezelőtt kavarunk és én teljesen beleestem. Viszont nem lett köztünk semmi komolyabb kavaráson kívül. Próbáltam, volna őt meghódítani, de állandóan lekoptatott. Ekkor menekültem a bulizásba, ahol csajoztam stb... (Volt olyan is,a mikor megláttam az új barátjával és hetekig suli után is elmentem inni, hogy ne fájjon ennyire a dolog .)Egy darabig segített is a dolog, de aztán már nem boldogítottak az ilyen "discohódításaim". Belevágtam egy féléves kapcsolatba, de dobtam a lányt, mert csak pótlék volt számomra (Ennek kb 1 éve). Aztán elköltöztem a "szerelmemtől" távolabb, de ez se segített. A barátok egy dbig viselték h milyen hülye voltam, de aztán mivel mindenki piszkált, hogy miért nem tudok továbblépni 2 év után, ezért sikeresen beadtam nekik, hogy túl vagyok rajta. Azóta eltelt 1 év. Én még mindig nem tettem túl rajta magamat és ha nagy ritkán összefutunk akk napokig ki vagyok borulva. Már diszkóba se járok, mert ha többet iszok a kelleténél tiszta depressziós leszek egyik percről a másikra, amiért nincs velem. Magamba próbálom elnyomni a dolgokat. De nem értem, hogy miért szeretem még mindig. Pedig mindent próbáltam már haverokkal lenni, csajozni, elköltözni, sportolni gondolatokat elterelni. Most ott vagyok h magamba őrlődök és nem járok bulizni se. Elképesztően fáj a dolog. Mit tegyek?21f2013. júl. 14. 20:16
1/1 anonim válasza:
Én nem nagyon értek a nem múló szerelmekhez mert nekem még nem volt ilyenem, de lány vagyok és szeretnék neked segíteni, mert ez már elég durva lehet érzelmileg... Azt tudom tanácsolni, hogy beszélj a lánnyal: nem kell konkrétan azt mondani neki, hogy "jaj, szó szerint megőrülök érted!" csak lazán célozgass arra, hogy szeretnéd helyrehozni a kapcsolatot, vagy esetleg újrakezdeni és kialakítani egy újat. Sajnos azt kell mondjam, a menekülés, költözés erre nem jó megoldás. Addig fog ez a dolog kísérteni, míg nem tisztázod kettőtök között. Csak bátran - ne idegeskedj, inkább beszéljétek meg, hogy milyen státuszban legyetek (barát, szerelem vagy épp felejtős kapcsolat). Így legalább megnyugszol és lezárod ezt a dolgot. Azután már könnyebb lesz túltenni magad rajta. És ne menekülj soha az ivásba! Oké, hogy most nem jársz diszkóba (pedig szerintem a barátaiddal továbbra is eljárhatnátok, mert hosszú távon talán nem lenne rossz megoldás a felejtésre, de a beszélgetést ne halaszd el a lánnyal), de ha mész is, ne idd le magad nagyon, mert annak csak rossz következményei lesznek. Remélem, tudtam segíteni lány létemre. És bocsi, ha hülyeségeket tanácsoltam, de megvolt bennem a segítő szándék. :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!