Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek tovább? 20/L

Figyelt kérdés
Elhagyott a barátom, és nem a legszebb módon. És annyira utálom, hogy egyfolytában reménykedem, hogy egyszer eljön és azt mondja ne haragudj folytassuk. Ez persze soha sem fog megtörténni, mert azt mondta elmúlt a szerelem. Fogalmam sincs mit tegyek, hogy ne gondoljak rá és főképp ne reménykedjek. Ráadásul majdnem mindennap összefutok vele, és nem tudom olyankor mit tegyek. Legszívesebben elrohannék, de maradnék is, hogy a közelében lehessek.
2013. márc. 19. 20:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha nem szeret akkor fölösleges erőltetni mert senkinek sem lenne jó.Nyilván nem ő volt az igazi biztos rendes értelmes aranyos lány lehetsz és egyszer rád talál az igaz szerelem.

Fölös ilyenen búslakodni ha jó volt kapcsolatotok akkor vesztettél is bármit rajta ? Nem ... Nyugodtan visszatekinthetsz a szép időkre vele mert ettől még jó volt.És miért ne lehetne jó ?

Biztos átfogod élni mégegyszer ezt az egészet azzal a különbséggel hogy együtt is maradtok.És jó lesz sőt csodálatos.

Fel a fejjel ne bánkódj a múlt miatt gondolj a szépre feled a rosszat reménykedj és várd/tegyél azért hogy rád találjon a boldogság :)

2013. márc. 19. 20:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ez tényleg jól esett :)
2013. márc. 19. 20:17
 3/12 ASOT ***** válasza:

Ma csak ilyen kérdéseket lehet olvasni, xy éves lány vagyok végem van elhagyott a párom..

Csak annyit mondok neked h ne légy ostoba és gondolkozz el néha azon h biztos jó e neked amit teszel. Ne csatlakozz az idióta nők sorába, nem kell több vannak elegen. Maradj a normálisak közt. Rendicsek?

2013. márc. 19. 20:19
 4/12 A kérdező kommentje:
Rendicsek.
2013. márc. 19. 20:19
 5/12 ASOT ***** válasza:
100%

Helyes! Akkor most menj igyál valamit mert szerintem nincs meg még a napi 1,5 l folyadék.

Aztán meg állj hozzá mosollyal az élethez 20 éves , tuti nem voltál még egy csomó helyen, nem termesztettél rizsát, meg nem főztél még pálinkát sem az is tuti.

ugye?

tudom én, szóval állj a tükör elé és mosolyogj egyet.

2013. márc. 19. 20:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Vigasztalásra vágysz?;)
2013. márc. 19. 20:29
 7/12 A kérdező kommentje:

Igaz is 20 éves vagyok és csomó minden előttem áll.

Köszönöm, hogy erre rávilágítottál. Én hülye...

2013. márc. 19. 20:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem kell rávilágítani semmire csak kell egy kis lendület ... okos lány vagy te, Ne ilyenekre pazarold a könnyeid :)
2013. márc. 19. 20:33
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. márc. 19. 20:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is voltam így.. Persze ő már rögtön talált mást.. Az elején teljesen oda voltam, de aztán rájöttem,hogy semmi értelme nincs magamba zárkózni meg sajnálni magam. Mindig kerestem valami elfoglaltságot, és egyre kevesebbet jutott eszembe.. :)
2013. márc. 19. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!