Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolotok egy ilyen lányrol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolotok egy ilyen lányrol?

Figyelt kérdés
Egy olyan lányról ,aki nagyon nagyon ragaszkodó szeret minden percben a barátjával lenni,nagyon bújós,szinte mindent feláldoz és félretesz a barátjáért,az idejét hozzá igazítja,ha szüksége van rá mindig ott van.Nagyon érzékeny,de féltékeny is és szomorú,ha érzi,hogy a másik kevésbé ragaszkodik hozzá,mint ő a párjához.Mért baj az,ha valaki ilyen még hosszútávon is?Mit szólnátok,ha a párotok ilyen lenne?
2013. szept. 12. 18:45
1 2
 11/19 Zakathol ***** válasza:
Ilyen volt az ex-barátnőm. Nem véletlenül ex :D
2013. szept. 12. 18:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Mivel én már megszoktam, hogy az időm nagy részét a magam dolgaival töltöm, így nagyon nehéz lenne ezt elfogadni. Szóval részemről ez nem igazán pozitív, sőt...Bár tény, hogy neked nem is én lennék a célközönséged. :D
2013. szept. 12. 18:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Azt,hogy ilyen nagyon-nagyon ritka. És örülnék neki :D
2013. szept. 12. 18:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Bajnak nem baj, egyszerűen én bírnék egy ilyen kapcsolatban létezni. Nem bírom, ha szabályozni akarnak.
2013. szept. 12. 18:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Én is megengednem a pasimnak hogy legyen élete lazíthasson nélkülem,de nem azt értem hogy csaljon meg. Mindkét nemnek kijár egy csajos/pasis nap:)
2013. szept. 12. 18:55
 16/19 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy ennek sok mindenki nem örül... Csak én meg ilyen vagyok..:S És a barátommal is beszéltünk erröl,hogy tul sok meg minden....de én ilyen vagyok...és olyan szornyü....és fáj...Pedig nem mondott semmi rosszat,meg azt mondja szeret csak fogjam vissza magam...de annyira nehéz és tudom,hogy igaza van,meg természetes ,hogy elfogadom,hogy ő is egy olyan ember akinek szüksége van térre,de annyira nehéz,hogy visszafogjam magam és ne akarjak állandóan vele lenni....
2013. szept. 12. 18:57
 17/19 anonim ***** válasza:
A bújás tetszene, de legyen neki is élete és nekem is hagyjon teret. A féltékenység pedig falhoz ver, mert sok lány barátom van, akiket nem hagynék ott miatta, de őt is szívesen megismertetném velük, hogy tudja, nem lesz gáz.
2013. szept. 12. 18:59
 18/19 anonim ***** válasza:
hosszú távon lehetetlen. Az első fél év tök jó, közös programok állandóan, stb, de utána már szeretném a saját dolgaimat intézni. Igazából nem zavarna, ha velem lenne a párom állandóan, de vannak olyan dolgaim, amiket szinte senki nem tud elviselni, én meg nem tűröm a nyavajgást... plusz, vannak dolgok, amiket én nem szeretek, és nem vagyok hajlandó pl teniszt vagy kézilabdát nézni.. utolsó ex-szel ezen lett vége.
2013. szept. 12. 19:09
 19/19 anonim ***** válasza:
pont nekem való vagy, azt leszámítva hogy nem hagynál kockulni néha :D minden nap talizni azért az sok, mondjuk minden 2. nap vagy heti 5x max
2013. szept. 12. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!