Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolotok egy ilyen lányrol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolotok egy ilyen lányrol?

Figyelt kérdés
Egy olyan lányról ,aki nagyon nagyon ragaszkodó szeret minden percben a barátjával lenni,nagyon bújós,szinte mindent feláldoz és félretesz a barátjáért,az idejét hozzá igazítja,ha szüksége van rá mindig ott van.Nagyon érzékeny,de féltékeny is és szomorú,ha érzi,hogy a másik kevésbé ragaszkodik hozzá,mint ő a párjához.Mért baj az,ha valaki ilyen még hosszútávon is?Mit szólnátok,ha a párotok ilyen lenne?
2013. szept. 12. 18:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Na basszus... ilyen lány kell nekem! *_*
 2/19 anonim ***** válasza:
Ha ilyen lenne a párom, otthagynám
 3/19 anonim ***** válasza:
Kinek jó az, ha mindig a nyakán lógsz???
2013. szept. 12. 18:46
 4/19 anonim ***** válasza:
#3 Nekem jó lenne. ^^
2013. szept. 12. 18:47
 5/19 anonim ***** válasza:

nembírom a rövid pórázt. szükségem van élettéree néha, kiengedni a güzt, meginni 1-2 sört a haverokkal.

Ha ezt engedi egy lány, az nagy pozitívum. Ha nem, akkor si ugynaugy elmegyek, csak hazudok neki. Ez viszont egyikönknek sem jó.

Szóval szép meg jó dolog ez, de legyél kicsit távolságtartóbb. Ne írj napi 5 smst hogy szereted, és aligvárod hogy együttlegyetek, miközben reggel váltatok el.

Sőt. ne is találkozz minden nap, tudom hogy nehéz, de mond hogy dolgod van tanulni kel stb stb...én nem vagyok híve a mindne áldott nap összejárós kapcsolatoknak. egyszerűen nekem sok.

2013. szept. 12. 18:48
 6/19 AeonFLUX ***** válasza:

Hosszútávon nem lehet az ilyet elviselni, sem nőben, sem férfiben.

L

2013. szept. 12. 18:48
 7/19 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszene feltéve,ha minden más is rendben lenne vele.
2013. szept. 12. 18:49
 8/19 anonim ***** válasza:
Kérdező: Hány éves vagy?
 9/19 anonim válasza:

Ez természetesen nagyon jó (lenne) (nekem), de szerintem te magadról írsz, és ez eléggé öntömjénezés szagú :)

De úgy látom, hogy nem az, mivel ez nem így csapódik le a válaszokból

furcsa

10/19 A kérdező kommentje:
19
2013. szept. 12. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!