Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolotok egy ilyen lányrol?
nembírom a rövid pórázt. szükségem van élettéree néha, kiengedni a güzt, meginni 1-2 sört a haverokkal.
Ha ezt engedi egy lány, az nagy pozitívum. Ha nem, akkor si ugynaugy elmegyek, csak hazudok neki. Ez viszont egyikönknek sem jó.
Szóval szép meg jó dolog ez, de legyél kicsit távolságtartóbb. Ne írj napi 5 smst hogy szereted, és aligvárod hogy együttlegyetek, miközben reggel váltatok el.
Sőt. ne is találkozz minden nap, tudom hogy nehéz, de mond hogy dolgod van tanulni kel stb stb...én nem vagyok híve a mindne áldott nap összejárós kapcsolatoknak. egyszerűen nekem sok.
Hosszútávon nem lehet az ilyet elviselni, sem nőben, sem férfiben.
L
Ez természetesen nagyon jó (lenne) (nekem), de szerintem te magadról írsz, és ez eléggé öntömjénezés szagú :)
De úgy látom, hogy nem az, mivel ez nem így csapódik le a válaszokból
furcsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!