Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti mit csináltok ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit csináltok ilyenkor?

Figyelt kérdés

Ha szakítani akartok a barátnőtökkel de ő rábeszél hogy adjatok még egy esélyt neki akkor adtok?

Mármint ha adtok akkor szeretitek még nem?

Ha nem adtok akkor meg nem..

És ha azt mondjátok neki utána hogy szeretitek az igaz?

2013. szept. 12. 17:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha szakítani akarok és rá tud beszélni, hogy együtt maradjunk, akkor valószínűleg nem az a probléma, hogy nem szeretem. DE ezt a problémát úgy is el fogom neki mondani indokként amikor közlöm vele, hogy szakítani akarok, mert tudom, hogy az nagyon szar ha csak úgy szakítanak az emberrel és nem hajlandó megmagyarázni.
2013. szept. 12. 17:25
 2/6 A kérdező kommentje:
igen én is megkaptam a problémát és változtatok rajta..szóval szerinted szeret még? köszi a választ !!
2013. szept. 12. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ha valaki ilyenkor folytatja annak elsősorban kényelmi oka van.

Szakítasz, de nincs hirtelen más, hiányzik a társaság, akár a szex, akár csak az hogy legyen egy csaj melletted, és rábólintasz mert épp ez a legkézenfekvőbb megoldás. De soha nem tartanak örökké, csak addig amíg megint be nem telik a pohár.

Ha igazán szeretsz valakit akkor nem szakítotok, szóval vissza lehet táncolni, de jobb nem lesz szerintem. Ilyenkor marha nehéz keménynek lenni, hacsak nem valami megcsalás vagy igazán szilárd indok van a háttérben, hanem csak szimplán kihűl a dolog, és már nem annyira happy. Akkor a csaj könyörgése akit azért egész biztos hogy még mindig szeretsz, maximum már nem úgy ahogy régen, nem marad hatástalan.

2013. szept. 12. 17:34
 4/6 A kérdező kommentje:
nem szakítottunk,még ugyanabban a beszélgetésben voltunk amikor kaptam még időt...rosszkedvem volt sokáig és átragadt rá sokszor rosszkedve lett miattam...neki ebből lett elege ezért nem akarta folytatni de mondtam hogy megváltozom és így adott esélyt..na most akkor mivan..?:D
2013. szept. 12. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:

mit tudom én hogy mi zajlik a pasid fejében.Ezeket a helyzeteket nem lehet általánosítani.

Eleve miért van rossz kedved ha ott van melletted a barátod akit elméletileg szeretsz és boldoggá tesz?

2013. szept. 12. 19:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ezt a helyzetet elég nehéz feldolgozni, mert ugye úgy kéne jókedvűnek lenned, hogy esetleg benne még ott a rosszkedv. De megoldható. Ez szerintem még mindig jobb mintha megfojtod a másikat az érzéseiddel meg hasonlók.
2013. szept. 12. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!