Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha te lennél a volt barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha te lennél a volt barátom, aki most elhagyott engem más valaki miatt, akkor ez téged meghatna, vagy mit éreznél ha elolvasnád?

Figyelt kérdés
[link]
2009. nov. 3. 20:11
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Én végig olvastam és tudom, hogy mit érzel!

Nekem is volt egy fiú akibe szerelmes voltam, és bizonyításként le is feküdtem vele! Utána nagyon rosszul éreztem magam. 1 hétig görcsben ált a gyomrom, hogy mikor keres. De sose keresett be kellett látnom, hogy ennyi volt...:( Utána 5 hónapig nagyon nagyon rosszul voltam:S Nem akarok kis regényt írni mert voltak itt is érdekes dolgok. De én csak azt tudom mondani amit nekem is mondtak, hogy az idő mindent begyógyít és ez igaz is. Eltelt már azóta 1 év és 2 hónap. Igaz ha látom még mindíg furcsa érzés kap el, de már túl tettem magam rajta régen:) Ja és ne mutasd ki az érzéseidet mert tényleg csak megalázod magad. erre van egy jó idézet:"Ha szíved sír, arcod mindig nevessen, mert néha jobb, ha a látszat csal" És te is biztos túl fogod magad rajta tenni mert ezen tényleg egyszer átesik mindenki.

sok sikert:P 17/L

2009. nov. 3. 21:07
 22/39 anonim ***** válasza:
öm...hát én is végig olvastam...és mondták előttem. TE 16 ÉVES VAGY!!! ÚGY ÍRSZ,MINTHA 40 LENNÉL,ÉS SEMMI ESÉLYED NEM LENNE! próbálj meg kiszakadni az önsajnálatból,és nem gondolni a gyerekre.
2009. nov. 3. 21:07
 23/39 anonim ***** válasza:
48%
Ne is haragudj, de nem bírom elhinni, hogy bármilyen versenyen első lettél volna ilyen helyesírással és zagyva, értelmetlen mondatszerkesztéssel. Nagyon nagy költőnek akarsz látszani, szánalmas. Komolyan ennyi időd van, hogy egy ilyen hosszú szövegen át sajnáltasd magad? Sírás helyett találsz értelmesebb elfoglaltságot is. Végigolvastam és nemhogy meghatna, inkább nevetek rajta. Szánalomból. Hagyd azt a fiút és olvasgass nyelvtankönyveket.
2009. nov. 3. 21:15
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ezt bunkó megjegyzésnek fogod venni, de erre van szükséged.

Te normális vagy? Gyakorlatilag már felvállaltad az áldozati szerepet, most pedig itt sajnáltatod magad. Először szakítasz a pároddal, majd újra összejössz vele, aztán pedig kifogásolod, ha ő ugyanezt eljátssza veled. Ki mint vet, úgy arat... Aztán itt ez az érzelgős önsajnáltatás, hogy neked nincs senkid és egyedül vagy.. Naná, ha ott ülsz a szobában a gép előtt, és nem alakítod a baráti kapcsolataidat! Még szép, hogy nem barátkoznak valakivel, aki folyton sír és depressziós! Volt egy pasid pár hétig, de gyakorlatilag már temeted magad.

Utálom, amikor valaki tehetetlennek mutatja magát, de azt még jobban, ha képmutató is.

Szóval bocs, hogy nem szimpatizálok veled, de magadnak kreáltad a problémát.

2009. nov. 3. 21:20
 25/39 anonim ***** válasza:
90%

Hehe, elolvastam. Ekkora kikúrt önsajnálatot! Már megbocsáss, de ez nevetséges mértékű! Nem azt mondom, hogy nem érezheted nagyon rosszul magad, csak ennek a világgá kürtölésével semmit sem érsz. A Márk felé továbbításával sem.

Amúgy nyilván nem vett téged komolyan onnantól kezdve, hogy eljátszottad vele a nemcsókolózom-szakítok-mégse játékot. Most talált valakit, aki normálisan áll hozzá.

Ne akard vissza őt, mert ha sikerül, ugyanezt el fogod vele játszani megint. Majd lesz, aki iránt olyat fogsz érezni, hogy nem játszol majd vele, hanem simán mennek majd a dolgok a maguk útján.

2009. nov. 3. 21:28
 26/39 anonim ***** válasza:
32%

Egyébként ez a "lefeküdtem volna vele, ha akarja" dolog is annyira szánalmas.. kb annyit tesz, hogy ha akarta volna, dughatott volna, nekem mindegy, csak kelljek valakinek...

Brrr... Az isten óvjon ezektől az emós szipirtyóktól.

Mellesleg a depressziót, önsajnálatot és sikertelenséget 10 km-ről megérzik az emberek, szóval ebben az állapotban ne számíts javulásra.

2009. nov. 3. 21:32
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Ne önfeláldozásból feküdj le valakivel.
2009. nov. 3. 21:35
 28/39 A kérdező kommentje:
..Nem a helyesírás miatt írtam ki ezt a kérdést,mert jelenlegi állapotomban nem nagyon tud érdekelni hogy helyesen írok e vagy sem..Ez az egyik..A másik meg az,hogy a versírás szerintem fogalmad sincs hogy miről szól mert még nemírtál..És úgy lett beküldve hogy a tanárnőm kijavította ha volt benne hiba..És nem akarok nagy költőnek látsznai meg semminek sem,csak szeretnék túllenni minél előbb ezen a dolgon,szeretném tudni hogy mi lenne most a helyes amit tehetnék,ezért írtam ki ezt a kérdést,és ha te nem tudsz vagy más hozzád hasonló normális választ adni,akkor ne válaszolj a kérdésemre!
2009. nov. 3. 22:04
 29/39 A kérdező kommentje:
Amugy egy a bemásolt hosszú szöveg a mai blogomból való..Ha nem lenne elégé tiszta hogy miért írtam bele ennyi mindent..Abban igazat adok hogy nem az egészet kellett volna bemásolnom akkor,ha csak az egyik részére voltam kiváncsi!
2009. nov. 3. 22:06
 30/39 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit hülyeség volt kiírni ezt a kérdést,mert ugysem érzi azt senki amit én!!Amugy meg a csókolózós dolog,az megint más,..Az azért volt mert féltem hogy rosszul csinálok valamit,izgulós tipus vagyok,és előtte még csak egyszer csókolóztam valakivel,akivel rosszé lményem van,neked talán nem volt ilyen,nemis mondtam hogy legyen..Elég bunkó vagy hogy viccesnek találod ezt!Kiváncsi lennék rá a te életed milyen fényesen alakul!
2009. nov. 3. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!