Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van okom neheztelni rá? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom neheztelni rá? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Kedden meghalt a nagymamám. Nagyon közel álltunk egymáshoz,olyan volt,mint az anyukám. Nagy a gyász és a fájdalom bennem,lehet csak az dolgozik bennem,azért kérek most tanácsot. Tehát kedd délelőtt történt ez,felhívtam a párom,elmondtam neki. Ő 90 km-rel odébb volt,egyetemen,másik városban tanul. Nem mondtam neki,hogy jöjjön haza,úgy gondoltam ez alapvető dolog. De nem jött. Este beszéltünk újra,mondta hogy eszébe se jutott,hogy hazajöjjön,de ha megkértem volna,jött volna,majd holnap jön,már nincs busz. Pont aznap volt egyetemi nyitóbuli,gondoltam nem megy el,ha már ottmaradt,koliban benn marad és beszélgetünk egész este. Hát nem így lett,azt mondta,ha nem fizette volna ki a belépőt és nem ígérte volna meg a haverjainak hogy elmegy,nem menne,hozzáteszem a belépő 500 Ft volt. Kértem,maradjon,beszélgessünk,azt mondta hogy csak a gyászommal akarom leplezni,hogy féltem,nehogy csajozzon. Dehát kinek jut eszébe ilyesmi ilyenkor könyörgöm?! Elment bulizni,irogatott félóránként,egyszer pedig felhívott. Én úgy érzem (de lehet nincs igazam és csak túl érzékeny vagyok a gyász miatt),hogy én azonnal hazamentem volna hozzá,vagy ha lenn maradok,nem megyek el bulizni. Ti mit gondoltok?

20/L

2013. szept. 12. 12:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled!

Elég tapintatlan dolog volt ez a részéről!

Végül is, ki legyen ott az ember mellett a bajban, ha nem a szerelme?! :/

Gáz, hogy inkább a bulizást választotta helyetted!

2013. szept. 12. 12:26
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
nem vagyunk egyformák te érzékenyebb vagy van aki érzéketlenebb...... Van aki hazament volna h megvígasztaljon veled lett volna ebben a számodra nehéz helyzetben, van aki meg úgy gondolja h erősebb vagy lelkileg és nem kell fogni a kezed...... személy szerint ha nekem meghalna valami közelálló rokonom nem várnám el a páromtól h mindent dobjon félre ugorjon haza nyalogassa a sebeim, inkább szépen csendben magamban egyedül megpróbálnám feldolgozni ebben mások úgy se tudnak segíteni :)
2013. szept. 12. 12:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Uhh. Ekkora parasztot mint a te pasid... Jól érzed, hogy igazad van. Ha valakit szeretünk, minden tőlünk telhetőt megteszünk. Egy egyetemistától az a minimum, hogy hazamegy. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb tárgyból 2 hiányzás simán belefér még, továbbá első két hétben szinte tanítás sincsen még, mert a tanárok is hangolnak még a szemeszterre. Bármit írt is kifogásként az baromság, nem igaz.
2013. szept. 12. 12:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Az elején még nem tűnt gáznak, hogy nem ment haza, még az sem, hogy elment volna buliba. De mivel te nagyon rosszul voltál, és szeretted volna, hogy támogasson, és ezt meg is mondtad neki, őt viszont ez nem érdekelte, ez gáz.

Szerintem értelmesen magyarázd el neki, hogy az zavar, hogy lesz..rta, hogy az elvileg-szerelme támogatásra szorult volna, ő meg inkább a bulit választotta....

2013. szept. 12. 12:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, őszintén szólva én sem mentem volna haza, csak hétvégén, habár én olyan egyetemre járok, ahol a hiányzást a sok gyakorlat miatt nehéz pótolni. Viszont este biztos, hogy nem mentem volna bulizni, hanem veled beszélgettem volna telefonon/Skypon.
2013. szept. 12. 12:47
 6/12 zoliba' ***** válasza:
azt is vedd figyelembe,h megbánhatta,valszeg azért írt és hívott. És kíváncsi vagyok ,h dünnyögsz-e majd magadban,vagy elé mersz állni és megmondani,hogy szerinted ez parasztság volt. Mióta vagytok együtt,hány évesek vagytok? Ismerte mamit?
2013. szept. 12. 12:53
 7/12 anonim ***** válasza:

én nem tudom, igaza is van meg nem is. nem az ő nagymamája halt meg, így az, hogy elment bulizni, szerintem az még megbocsátható, mint ahogy az is, hogy nem ment el egyből hozzád.

az viszont parasztság, hogy azt feltételezte, hogy a gyászoddal akarsz bármit is leplezni.

Azért írogatott és hívott, mert megbánta a dolog.

2013. szept. 12. 12:59
 8/12 A kérdező kommentje:
Elé merek állni,persze. De most nem ez a legnagyobb gondom sajnos. 20 évesek vagyunk és több mint két éve vagyunk együtt.
2013. szept. 12. 13:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Ja és igen,ismerte a mamámat.
2013. szept. 12. 13:02
 10/12 anonim ***** válasza:

nincs okod

nekem már egy sem él, de soha nem vártam ilyesmit mint te

2013. szept. 12. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!