Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezhet ilyen pasi? Mi lehet a háttérben? Mi a véleményetek erről?
Minap jöttem IC-vel Debrecenből Budapestre. Debrecenbe egy jó kiállású helyes férfias pasi egy csinos lánnyal volt. Nagy csókok, meg romantikázások voltak. Nagy búcsúzkodás integettek egymásnak stb. A pasi végig mellettem utazott. Mikor megérkeztünk Budapestre, a megállóba egy másik csinos lány nagy szerelemmel és csókokkal várta.
Szerintetek tudnak egymásról? Sok ilyen pasi lehet?
Szemét... még pár ilyen kérdés és leszbikus leszek. Vagy aszexuális.
23l
Létezhet hát. Szerintem viszonylag sok ilyen van.
Igaz én nő vagyok, de voltam már így pár hónapon át, és tudtak is egymásról.
Viszont a pasi esetében kétlem, hogy tudott volna egymásról a két nő...na de ki tudja. :)
Vannak ilyenek sajnos.
Sőt olyan is,aki már mindkettővel a gyereknél tart.
Ezt úgy hívják bigámia, ha kettőnél több csaja van, akkor meg poligámia.
Simán csak enged az ösztöneinek, mert az ember biológiailag egy poligám lény. A szocializáció folytán alakul ki a monogám gondolkozás. Ő megéli. Tud szerelmes lenni mindkettőbe. Vagy egyikbe sem szerelmes, csak tart minden jelentősebb helyen egy dugható puncit. Ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!