Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges beleolvasni a pasink uzeneteibe? Mi a velemenytek?
A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalad reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!
KÁR.:DD
Én se bízok sok emberben maradéktalanul, de nem érdekel mások személyes szférája. Ha valami olyan van ami engem érint, valami turpisság vagy mocskos titok úgyis mindig rájövök.
Cserébe ugyanezt várom. Még az anyám is elkergettem volna, ha hozzá mert volna nyúlni, meg próbálta volna nézni az engedélyem nélkül a személyes dolgaim. A legjobb barátaim is és a párom is tudja, hogy csak egy dobás van, simán bejelentkezve hagyom magam bárhol előttük, ott hagyom a telóm, mert tudják, ha megtudom, hogy belepiszkáltak, akkor örökre tűnés van.
30/F
Hát igen az
Hová fejlődik a világ istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!