Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyedül hogy lehetek boldog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül hogy lehetek boldog?

Figyelt kérdés
Valaki megosztaná velem ezt a hatalmas titkot, mert valahogy nehezemre esik elhinni/elsajátítani.
2013. szept. 11. 21:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Bennem nincs társ iránti vágyódás. Mindig is le tudtam magam kötni a hobbijaimmal, tanulással, vagy bármi egyébbel, amihez épp kedvem volt.

A te esetedben viszont ez inkább csak egy menekülés a felelősség elől. Ahelyett, hogy tennél ezért inkább a "könnyebb" utat akarod választani, de elárulom nem leszel boldog attól, hogy megpróbálod elnyomni magadban az érzést.

2013. szept. 11. 21:31
 12/25 anonim ***** válasza:

Akkor boldognak kéne lenned :D

Szeretnek és szexuálisan ki vagy elégülve.... gondolj bele, mégha ez sem lenne.... :D

2013. szept. 11. 21:33
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem megpróbálom, hanem EL IS NYOMOM magamban a fájdalmat. Ha meg nagyon rosszul érzem magam a bőrömben, inkább délután lefekszek aztán már jobb lesz valamennyivel a közérzetem. Am. lehet tényleg igaz, hogy menekülök a felelősség elől, mert nem akarok egy csomó csalódáson keresztül menni és kikötni az ismeretlenben ami végződhet jól is de rosszul is.
2013. szept. 11. 21:35
 14/25 A kérdező kommentje:
Hát végül is igaz, de ez a szeretetet nem élvezhetem örökké, mert ha egyszer nem lesznek már szüleim, akkor vége a "boldog" életnek, és szembe kell néznem amit mindig elakartam kerülni.
2013. szept. 11. 21:38
 15/25 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valamit ideig-óráig elnyomsz magadban, még nem fog megszűnni. Ha rosszul érzed magad a bőrödben, akkor tegyél ez ellen. Semmivel nem leszel előrébb attól, hogy kihagysz egy-két napot. Benne van a pakliban, hogy nem fogod megtalálni a "boldogságot" elsőre, sőt akár a tizedik alkalomra sem. De inkább az, minthogy már az elején elveszítsd az egészet.

Nem mondom, hogy félőrült módjára rohangálj és próbálj beleakaszkodni bárkibe, aki szembejön veled, csak járj nyitott szemmel és ne félj kockáztatni. Ha egyenlőre nem is érzed magad erre késznek, akkor koncentrálj bármire amit szeretsz, vagy akár csak a tanulásra. Ha elérsz bizonyos sikereket bármilyen téren is, az dobni fog az önbizalmadon.

2013. szept. 11. 21:43
 16/25 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva.csak társsal vagyok boldog.Ő dob fel,tőle jobb kedvem van,erőt ad.Persze ha minden oké,és van párom.
2013. szept. 11. 21:44
 17/25 A kérdező kommentje:
Igen, ebben én is biztos vagyok, hogy valahogy előre kéne lépnem pénzkeresés terén. Októberben megyek tanfolyamra tanulni egy szakmát. Majd látjuk mi sül ki belőle. Utána meg csak egy munkahely kéne.
2013. szept. 11. 21:46
 18/25 anonim ***** válasza:

Nem nagy titok pedig, simán lehet egyedül is boldognak lenni.. Legalábbis nekem nagyon könnyen megy. Dolgozom, de jól elvagyok a munkahelyemen, jó fejek a kollégák, sokat nevetünk, sok barátom van, így programok is akadnak bőven. Ezen kívül utazgatok (barátokkal vagy egyedül - szállás gyanánt couchsurfingelek, ezáltal is rengeteg tök jó fej és érdekes embert ismerek meg), nyaranta 1-2 fesztivál, olvasok, filmet nézek, dekorálgatom a lakást, főzök, ami éppen akad. Egyáltalán nem érzem magam rosszabb embernek, csak mert nincs párkapcsolatom. Nagy ritkán kicsit hiányzik, de teljes anélkül is az életem.

Ha megtalálod, mit szeretsz csinálni, és ha vannak barátok az életedben, és inkább ezekre fókuszálsz a felesleges ábrándozás meg sajnálkozás helyett, szerintem simán lehetsz boldog egyedül.

25/N

2013. szept. 12. 07:17
 19/25 A kérdező kommentje:
Az a hatalmas probléma, hogy eléggé zárkózott ember vagyok. Nehezen ismerkedek, és csak az interneten vannak barátaim. Így eléggé megnehezítettem a saját dolgomat.
2013. szept. 12. 16:49
 20/25 anonim ***** válasza:
Fogadjunk arra vársz, hogy valami anyáskodó csaj rád írjon és megsajnáljon :D Ezért is emelted ki a kérdésed :D
2013. okt. 31. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!